Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις στο Διαφάνι – Τι θα δούμε τη Δευτέρα

Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις στο Διαφάνι – Τι θα δούμε τη Δευτέρα
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Πολλές εξελίξεις και ανατροπές στις "Άγριες Μέλισσες". Από Δευτέρα η ιστορία στο Διαφάνι παίρνει άλλη τροπή. Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια.

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επεισόδια αυτής της βδομάδας στις “Άγριες Μέλισσες“. Η κορυφαία σειρά εποχής του ΑΝΤ1 επιφυλάσσει στους τηλεθεατές πολλές ανατροπές, ενώ οσονούπω επιβεβαιώνεται και το spoiler που ήθελε την Ελένη να μπαίνει στη φυλακή.

Τι θα δούμε τη Δευτέρα

Ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει το σχέδιο του Κλεομένη και να δώσει ένα κομμάτι γης στον Μιλτιάδη, για να σταματήσει την κόντρα τους, για την πλαστή διαθήκη. Μόνο που η προσφορά του θα φέρει τον Μιλτιάδη σε μεγάλη σύγκρουση με τον Λάμπρο.

Παράλληλα, ο Κυπραίος βλέποντας πως η Ελένη του έχει γυρίσει οριστικά την πλάτη, της ανακοινώνει πως φεύγει απ’ το Διαφάνι ενώ της κάνει μια αναπάντεχη πρόταση. Ο Νικηφόρος παραλαμβάνει την πρώτη απάντηση από έναν εκδότη για το μυθιστόρημά του. Θα γίνει επιτέλους το όνειρο του πραγματικότητα;

Το ίδιο βράδυ, η Βιολέτα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη… την Παγώνα μαζί με τη βαλίτσα της. Η Πηνελόπη αποκαλύπτει στη Μυρσίνη, αυτό που «διάβασε» η Σμαρώ στο χέρι της Ελένης, βάζοντας ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου, ενώ η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Κυπραίο. Μια απόφαση που θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα