Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ μαθαίνει ότι ο Μελέτης είναι γιος της

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ μαθαίνει ότι ο Μελέτης είναι γιος της
Άγριες Μέλισσες - Κάτια Δανδουλάκη Printscreen / ANT1

Η Ανέτ μαθαίνει την αλήθεια για τον γιο της, ενώ ο Μελέτης θα αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιο για τον Κλεομένη με δόλωμα τον Δημητράκη. Τι θα δούμε την Τετάρτη.

Την πολυπόθητη αλήθεια για τον χαμένο της γιο θα μάθει η Ανέτ στο επεισόδιο της Τετάρτης (03/06) στις “Άγριες Μέλισσες”, αφού όπως βλέπουμε στο trailer, τα δύο αδέλφια που την είχαν αρχικά ξεγελάσει, της αποκαλύπτουν όσα στοιχεία βρήκαν. Παράλληλα, ο Μελέτης θα αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιο για τον Κλεομένη με δόλωμα τον Δημητράκη.

Οι εξελίξεις αυτής της βδομάδας, στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, θα είναι πολλές και συγκλονιστικές για όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου.

Τι θα δούμε την Τετάρτη

Ο Μελέτης αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Πηνελόπη το σχέδιό του για να ξεσκεπάσει τον Κλεομένη κι εκείνη προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν είναι αλήθεια όσα κατηγορεί τον άντρα της.

Παράλληλα, το χωριό συνεχίζει να αναζητά τη Βασούλα και ο Προύσαλης αποφασίζει να παρακολουθήσει τις κινήσεις των Σεβαστών καθώς όλοι είναι βέβαιοι πως εκείνοι κρύβονται από πίσω.

Την ίδια ώρα στο σπίτι τους, οι Σεβαστοί θα δεχτούν, γι’ ακόμα μια φορά, την οργή και την αγανάκτηση των συγχωριανών τους.

Ο Νικηφόρος δεν καταφέρνει να κάνει σύμμαχο τον άνθρωπο, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει σοβαρό εμπόδιο στα σχέδια του Δούκα, όμως δείχνει σιγά- σιγά να τα καταφέρνει… με την καρδιά της Ασημίνας.

Το ίδιο βράδυ, η Ανέτ θα ανακαλύψει πως η αλήθεια, που τόσο λαχταρούσε, θα γίνει ο εφιάλτης της ενώ την ίδια ώρα, ο Μελέτης προσπαθεί να φυγαδεύσει τη Βασούλα απ’ το χωριό όταν θα πιαστεί στη φάκα απ’ τον Προύσαλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα