Άγριες Μέλισσες: Η απόλυτη μεταστροφή της Ασημίνας

Ασημίνα και Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες
Ασημίνα και Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Οι τρεις αδερφές στο σημείο μηδέν. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης στήνουν παγίδα στον Κλεομένη. Αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο της Τετάρτης στις "Άγριες Μέλισσες"

Απανωτές οι εξελίξεις και οι ανατροπές αυτή τη βδομάδα στις "Άγριες Μέλισσες", την κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Στο μεταξύ, διάφορα spoilers που κυκλοφορούν, μας δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια του σεναρίου. Μία από τις διαρροές αναφέρεται στην μεγάλη αποκάλυψη του Μιλτιάδη στον Δούκα για την παραλίγο απιστία της Μυρσίνης, αλλά και στην καταστροφή του Διαφανίου από τον Δούκα.

Αποκλειστικά πλάνα

Τι θα δούμε απόψε

Η Ελένη προσπαθεί να αποτρέψει τις αδελφές της απ’ το παράτολμο σχέδιο που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν αλλά η Ασημίνα είναι αποφασισμένη, βγάζοντας πια έναν άλλον, σκληρό, χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους. Η τελευταία ελπίδα της Ελένης είναι ο Νικηφόρος. Θα καταφέρει να τον πάρει με το μέρος της ή θα αποδεχτεί κι εκείνος την λύση της Μυρσίνης;

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης επισκέπτονται τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τα ψέματα του Κλεομένη. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος μαρκάρεται στενά απ’ τον Προύσαλη, ο οποίος τον υποψιάζεται για τη δολοφονία του φίλου, του Νέστορα. Θα καταφέρει να ξεφύγει κι αυτήν την φορά;

Παράλληλα, ο Δούκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του εγγονιού του αλλά η χαρά του δεν θα κρατήσει πολύ μετά από μια συνάντησή του με τον Μιλτιάδη. Η Μυρσίνη και η Ασημίνα, έχοντας ξεκινήσει μια άσπονδη συμμαχία, κάνουν μια ιδιαίτερη πρόταση στην Ρίζω ενώ ο Κυπραίος προσεγγίζει ξανά την Ελένη κι αυτήν την φορά αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα του τα… «όπλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE: