Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας μαθαίνει ότι η Μυρσίνη ήθελε τον Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας μαθαίνει ότι η Μυρσίνη ήθελε τον Μιλτιάδη
Ο Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Τα spoilers για τις "Άγριες Μέλισσες" θέλουν τον Μιλτιάδη να αποκαλύπτει στον Δούκα το παρελθόν του με τη Μυρσίνη. Πώς θα αντιδράσει.

Τρέχουν οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες“, την κορυφαία δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές σχεδόν καθημερινά. Μέχρι στιγμής είδαμε πως ο συνεταιρισμός των αγροτών παραλίγο να διαλυθεί από τις ραδιουργίες του Δούκα, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερες ανατροπές στα επεισόδια της τρέχουσας βδομάδας.

Στο μεταξύ, όμως, διάφορα spoilers που κυκλοφορούν, μας δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια του σεναρίου και μας ενημερώνουν για το τι θα γίνει αρκετά πιο μετά στη συνέχεια της σειράς. Μία από τις διαρροές αναφέρεται στην μεγάλη αποκάλυψη του Μιλτιάδη για την παραλίγο απιστία της Μυρσίνης στον αδελφό του, τον Δούκα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού MYtv, η σχέση του Μιλτιάδη με τον Δούκα είναι σε τεντωμένο σκοινί. Ο πρώτος ξεσπά εναντίον του αδερφού του και αποφασίζει να του αποκαλύψει κάτι που θα ταράξει την ηρεμία της οικογένειας για πάντα. Ο Μιλτιάδης εξομολογείται στον Δούκα τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και την Μυρσίνη στο παρελθόν. 

Ο ισχυρός άντρας εξοργίζεται με όσα ακούει και δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα του ήταν έτοιμη να τον απατήσει με τον ίδιο του τον αδελφό. Η εμπιστοσύνη του Δούκα απέναντι στη Μυρσίνη κλονίζεται ανεπανόρθωτα. Εκείνη τώρα πρέπει να βρει τρόπο να τον πείσει πως όλα είναι ένα ψέμα του Μιλτιάδη. Θα τα καταφέρει όμως;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα