Άγριες Μέλισσες, Spoiler: Ο Δούκας καταστρέφει το Διαφάνι

Ο Δούκας Σεβαστός στις Άγριες Μέλισσες
Ο Δούκας Σεβαστός στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Τα spoilers για τις "Άγριες Μέλισσες" θέλουν τον Δούκα να βάζει φωτιά στο χωριό και να καταστρέφει τους αγρότες. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δράσει.

Τρέχουν οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες", την κορυφαία δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές σχεδόν καθημερινά. Μέχρι στιγμής είδαμε πως ο συνεταιρισμός των αγροτών παραλίγο να διαλυθεί από τις ραδιουργίες του Δούκα, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερες ανατροπές στα επεισόδια της ερχόμενης βδομάδας.

Στο μεταξύ, όμως, διάφορα spoilers που κυκλοφορούν, μας δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια του σεναρίου και μας ενημερώνουν για το τι θα γίνει αρκετά πιο μετά στη συνέχεια της σειράς. Μία από τις διαρροές αναφέρεται στην εγκληματική πράξη του Δούκα κατά των αγροτών, αλλά και στην απόφαση του Νικηφόρου να στραφεί κατά του πατέρα του.

ADVERTISING

Ο Δούκας αποφασίζει να εκδικηθεί όλους τους αγρότες που έγιναν μέλη του συνεταιρισμού προκειμένου να εμποδίσουν τη βιομηχανική ζώνη, και με τη βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή. Οι δυο τους, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών, καταστρέφοντας τις σοδειές τους.

Το Διαφάνι ζει μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του, ενώ όλοι οι χωριανοί βρίσκονται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα. Οι αγρότες γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται, με όποιον Σεβαστό βρίσκεται στο διάβα τους.

Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών, ενώ κατηγορίες, επιθέσεις και μηνύσεις επικρατούν στο χωριό. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη και όλοι είναι σαστισμένοι με όσα συμβαίνουν. Ο Νικηφόρος, όμως, βλέποντας όλη αυτή την αδικία αποφασίζει να δράσει και να κάνει το σωστό, έστω κι αν στραφεί ενάντια στον φοβερό πατέρα του.

Ο Νικηφόρος θα πάρει το μέρος των αγροτών και θα συμπράξει με τον θείο του, τον Μιλτιάδη, κατά του Δούκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1

24Media Network