Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή το ένοχο μυστικό του Κλεομένη

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή το ένοχο μυστικό του Κλεομένη
Άγριες Μέλισσες GLOMEX

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Ο Μελέτης θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή το ένοχο μυστικό του Κλεομένη. Τι θα δούμε απόψε.

Απανωτές οι εξελίξεις και οι ανατροπές αυτή τη βδομάδα στις “Άγριες Μέλισσες“, την κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Η Ελένη δέχεται τη θέση της Προέδρου του συνεταιρισμού, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Θεοδοσίας. Παράλληλα, η Ασημίνα γίνεται έξαλλη με τη Δρόσω που αποδέχτηκε το σχέδιο της Μυρσίνης, όσον αφορά το μωρό της αλλά η Μυρσίνη δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα.

Την ίδια στιγμή, ο Νέστορας σοκαρισμένος απ’ την εξαφάνιση του φίλου του Σαράντη Γεωργαλά προσπαθεί να μάθει τι απέγινε, ενώ ο Κυπραίος ανησυχεί μήπως ανακαλύψουν την αποτρόπαια πράξη του. Η Ανέτ καταλαβαίνει πως κάτι βαθύτερο υπάρχει ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Μελέτη ενώ ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή το ένοχο μυστικό του Κλεομένη.

Η Θεοδοσία αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα τόσο για την ίδια, όσο και για τον γάμο της ενώ ο Μιλτιάδης σοκάρεται από μια αποκάλυψη της Ελένης. Την ίδια ώρα, η Ασημίνα επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνοντας μαζί της ένα χαρμόσυνο νέο που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειας. Θα είναι, όμως, το ίδιο χαρμόσυνο και για τον Νικηφόρο;

Δείτε το trailer:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα