Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ εγκρίνει τη σχέση Θεοδοσίας-Βασταρδή

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ εγκρίνει τη σχέση Θεοδοσίας-Βασταρδή
Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Σαμόλης Facebook / @Dimitris Samolis

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Σαμόλης ανέβασαν ένα βίντεο στο Facebook, όπου δηλώνουν με χιούμορ πως η Λενιώ θα γίνει κουμπάρα του παράνομου ζευγαριού.

Οι συντελεστές της επιτυχημένης δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” επέστρεψαν στα γυρίσματα και δουλεύουν πυρετωδώς για τα νέα επεισόδια, τα οποία θα παρακολουθήσουμε από τη Δευτέρα (18/05) στις οθόνες μας.

Οι ηθοποιοί της σειράς περνούν ξανά αρκετές ώρες μαζί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ στα διαλείμματά τους κάνουν πλάκες μεταξύ τους, σαν κι αυτή που μοιράστηκε ο Δημήτρης Σαμόλης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής υποδύεται τον ρόλο του γυναικολόγου Αλέξανδρου Βασταρδή, ο οποίος συνάπτει παράνομη σχέση με τη Θεοδοσία, την σύζυγο του Λάμπρου, του μεγάλου έρωτα της Λενιώς.

Ο “Βασταρδής” και η πρωταγωνίστρια Μαρία Κίτσου, η αγαπημένη σε όλους μας Λενιώ, ανέβασαν ένα βίντεο, στο οποίο δηλώνουν με χιούμορ πως εκείνη θα γίνει κουμπάρα του παράνομου ζευγαριού!

“Εγώ, η Ελένη Σταμίρη, δηλώνω υπεύθυνα ότι στηρίζω τη σχέση του Βασταρδή και της Θεοδοσίας, για τους δικούς μου λόγους! Και θα γίνω και κουμπάρα! Βασταρδής και Θεοδοσία for presidents”, λέει στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα