Άγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος παρατά την Ελένη στην εκκλησία και πάει σε μοναστήρι

Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες"
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Η Ελένη δέχτηκε την πρόταση γάμου του Κυπραίου. Τα spoilers μας μαρτυρούν τη συνέχεια στις "Άγριες Μέλισες", η οποία δεν θα είναι καθόλου καλή για τις Σταμίρενες.

Τρέχουν οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες", την κορυφαία δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές σχεδόν καθημερινά, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερες ανατροπές στα επεισόδια της ερχόμενης βδομάδας.

Η Δρόσω ανακοίνωσε στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος, ενώ η Ελένη δέχτηκε την πρόταση γάμου του Κυπραίου. Τα spoilers, όμως, που κυκλοφορούν και μας δίνουν τη συνέχεια του σεναρίου, μαρτυρούν πως ο γάμος δεν θα γίνει.

Σύμφωνα με το My Tv, για ακόμη μία φορά όμως δεν είναι γραφτό της Ελένης να ευτυχίσει. Και ενώ εκείνη φτάνει στην εκκλησία ο Θωμάς την προδίδει με τον χειρότερο τρόπο και δεν εμφανίζεται ποτέ. Ο γάμος της Ελένης ματαιώνεται, ο Θωμάς εξαφανίζεται από όλους, κανείς δεν μπορεί να τον βρει καθώς δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που μπορεί να πήγε.

Το νέο διαδίδεται στο χωριό, σαν αστραπή. Κάποιοι φοβούνται πως έπαθε κάτι κακό και άλλοι τον κακολογούν πιστεύοντας πως το έκανε επίτηδες για να πληγώσει την Ελένη. Εκείνη από την άλλη, για ακόμα μια φορά βιώνει την προδοσία ενός άντρα στο πετσί της αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να την λυπηθεί.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Κυπραίος βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι. Ο ίδιος παλεύει με τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος του. Ο Κυπραίος εκεί γνωρίζει τον γέροντα Νικόδημο και μέσα από τις συζητήσεις που κάνει μαζί του δείχνει να γαληνεύει.

Έτσι, τις επόμενες μέρες σχεδιάζει προσεκτικά τα βήματα του, για την επιστροφή του στο Διαφάνι. Και ενώ όλα είναι έτοιμα, ο Κυπραίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Σαράντη κι εκείνος αναγνωρίζει στο πρόσωπο του, τον βασανιστή και φονιά του γιου, του Νέστορα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE: