Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος χόρεψε ζεϊμπέκικο και το twitter ξεκαρδίστηκε

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος χόρεψε ζεϊμπέκικο και το twitter ξεκαρδίστηκε
Ο Λάμπρος χορεύει ζεϊμπέκικο στις Άγριες Μέλισσες Twitter

Ο δάσκαλος στις "Άγριες Μέλισσες" χόρεψε ζεϊμπέκικο στο καφενείο της Βιολέτας και οι τουιτεράδες δεν έχασαν ευκαιρία να σχολιάσουν τον... περίεργο και ασυντόνιστο χορό του.

Η κορυφαία σειρά εποχής του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, κρατά σε συνεχή αγωνία με τις ενδιαφέρουσες εξελίξεις της τους τηλεθεατές, οι οποίοι την “τιμούν” κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Οι ανατροπές και τα spoilers που μας πληροφορούν για τη συνέχεια του σεναρίου, δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες και κορυφώνουν την ανυπομονησία του κοινού για τα επόμενα επεισόδια. 

Ωστόσο, είναι φορές στη σειρά που κάποιες σκηνές φαίνονται στους τηλεθεατές – και ειδικά στους τουιτεράδες– αστείες, όπως για παράδειγμα η σκηνή με το ζεϊμπέκικο του δασκάλου το βράδυ της Τετάρτης. 

Συγκεκριμένα, ο Λάμπρος μετά από έναν καβγά με την Θεοδοσία, που είχε ως θέμα την Ελένη για άλλη μια φορά, έσπασε ένα πιάτο, τραυμάτισε το χέρι του και έφυγε από το σπίτι για να ηρεμήσει. 

Ο δάσκαλος πήγε στο καφενείο της Βιολέτας, έκατσε σε μία γωνία μόνος του και άρχισε να πίνει, ενώ λίγο αργότερα ζήτησε να δυναμώσουν την μουσική και σηκώθηκε και χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Οι τουιτεράδες ξεκαρδίστηκαν, πάντως, με την συγκεκριμένη σκηνή! Τους φάνηκε αστεία και θεώρησαν πως ο Λάμπρος το “έπαιξε βαρύμαγκας”, κάτι που δεν ταιριάζει καθόλου στον ρόλο του. 

Λίγο οι κινήσεις του, λίγο το ανοιχτό λευκό πουκάμισο, το twitter βρήκε σίγουρα έναν λόγο για να σχολιάσει με χιούμορ και επιτυχημένες ατάκες την σκηνή του χορού του δασκάλου. 

Δείτε μερικά tweets:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα