Άγριες Μέλισσες: Νύχτα πάθους για Ελένη και Κυπραίο – Χάνει το παιδί η Θεοδοσία

Άγριες Μέλισσες: Νύχτα πάθους για Ελένη και Κυπραίο – Χάνει το παιδί η Θεοδοσία
Ο Θωμάς Κυπραίος και η Ελένη Σταμίρη από τις "Άγριες Μέλισσες" ANT1

Τρία σημαντικά spoilers δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια της σειράς. Έρχονται ακόμη περισσότερες ανατροπές και εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" στα επόμενα επεισόδια.

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στην δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, και οι εξελίξεις είναι συνεχείς, με το κάθε επεισόδιο να έχει συγκλονιστικές στιγμές.

Παράλληλα, τα διάφορα spoilers που κυκλοφορούν για το σενάριο, τα οποία αποκαλύπτουν σημαντικές πληροφορίες για τη συνέχεια της σειράς, δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερη αγωνία στους τηλεθεατές.

Η εκπομπή “Πρωινό” μετέδωσε τις πληροφορίες του περιοδικού My Tv, σύμφωνα με τις οποίες έρχονται τρομερές ανατροπές στις “Άγριες Μέλισσες” για πολλούς από τους χαρακτήρες της σειράς. 

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η Ελένη περνάει μια νύχτα πάθους με τον Κυπραίο, η Θεοδοσία χάνει το μωρό και απελευθερώνει τον Λάμπρο, ενώ αποκαλύπτεται πως η Δρόσω είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, ο Θωμάς Κυπραίος θα της κάνει πρόταση γάμου, όταν η Λενιώ θα φυλακιστεί για τον φόνο του Σέργιου, και οι δυο τους έρχονται ακόμη πιο κοντά, με την Ελένη να 

Παράλληλα, η Θεοδοσία αποβάλλει και αφήνει τον Λάμπρο ελεύθερο να πάει στην Ελένη, εφόσον είχε μείνει μαζί της μόνο και μόνο επειδή ήταν έγκυος στο παιδί τους. 

Την ίδια στιγμή, θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης της Δρόσως, με τη κυρά Ρίζω να την εξετάζει και να επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα