Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στριμώχνει τη Δρόσω, η Σμαρώ “εισβάλλει” στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής στριμώχνει τη Δρόσω, η Σμαρώ “εισβάλλει” στο Διαφάνι
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Ο Κυπραίος βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει, ενώ η Σμαρώ, μια Πολίτισσα πραματευτού, ξεσηκώνει μπελάδες. Τι θα δούμε απόψε.

Τρέχουν οι εξελίξεις και οι ανατροπές στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, και οι τηλεθεατές αγωνιούν για κάθε νέο επεισόδιο που προβάλλεται.

Μετά από το χθεσινό επεισόδιο, όπου είχαμε συγκλονιστικές στιγμές, αλλά και αστείες σκηνές, η ιστορία γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη. Ειδικά, λαμβάνοντας υπόψιν το spoiler για Λενιώ – Θωμά, Θεοδοσία και Δρόσω.

Παράλληλα, το βράδυ της Πέμπτης θα έχουμε νέα είσοδο στη σειρά, αφού η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη θα εμφανιστεί ως η μάντισσα “Σμαρώ”.

Τι θα δούμε απόψε

Ο Νικηφόρος δείχνει αποφασισμένος να πάρει τη γυναίκα του και να φύγουν αλλά η Μυρσίνη δείχνει ειλικρινή μεταμέλεια, προς έκπληξη όλων. Ο Κυπραίος βλέπει ότι το παρελθόν του δεν θα τον αφήσει να προχωρήσει και θα πρέπει να το αντιμετωπίσει αργά ή γρήγορα. Κι ενώ ο Μελέτης αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα, ο Δούκας έχει ακόμα πολλά μέτωπα ανοικτά. Ο Κλεομένης βρίσκει την ευκαιρία να δείξει στον πεθερό του πως έχει τα προσόντα να τον βοηθήσει. Θα δεχτεί ο Δούκας ν’ ακολουθήσει το σχέδιό του;

Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος προσπαθεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Θα υπερισχύσουν τα αισθήματά του για την Ελένη ή το ηθικό χρέος απέναντι στη γυναίκα του; Η Δρόσω βρίσκεται στριμωγμένη από τον Κωνσταντή, που για μια ακόμα φορά την προσεγγίζει ερωτικά. Θα ξαναζήσει τις ίδιες στιγμές που έζησε με τον Σέργιο, τη νύχτα του γάμου του; Η Σμαρώ, μια Πολίτισσα πραματευτού, έρχεται στο χωριό, μόνο που η παρουσία της εκεί θα ξεσηκώσει μεγάλους μπελάδες για τις αδερφές Σταμίρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα