Άγριες Μέλισσες: Το twitter “έδωσε ρέστα” για Μυρσίνη, Δούκα και Κυπραίο

Άγριες Μέλισσες: Το twitter “έδωσε ρέστα” για Μυρσίνη, Δούκα και Κυπραίο
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Το twitter σχολίασε με χιούμορ το επεισόδιο της Τρίτης. Η Μυρσίνη, ο Κυπραίος και ο Μελέτης ήταν στο επίκεντρο του σχολιασμού. Τα πιο αστεία tweets.

Η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη με τις συνεχείς και ανατρεπτικές εξελίξεις της.

Παράλληλα, σε κάθε επεισόδιο το hashtag #AgriesMelisses στο Twitter ανεβαίνει σε πολύ υψηλή θέση, αφού οι τηλεθεατές συνηθίζουν να σχολιάζουν με χιούμορ όσα γίνονται στη σειρά.

Οι τουιτεράδες δεν χάνουν ευκαιρία να πουν τη γνώμη τους για κάθε σκηνή στη σειρά, να φτιάξουν διάφορα αστεία memes και να κάνουν τις έξυπνες παρατηρήσεις τους για το σενάριο και τους χαρακτήρες.

Το βράδυ της Τρίτης “έδωσαν ρέστα” με τη Μυρσίνη να αποτελεί ένα από τα κυριότερα πρόσωπα σχολιασμού, τόσο για την κακομεταχείρισή της προς την Ασημίνα όσο και για τα ψέματα που είπε στον Δούκα, όταν εκείνος ανακάλυψε πως συναντιέται με τον Κυπραίο.

Επίσης, ο τραυματισμένος Κυπραίος που ήταν συνεχώς ξαπλωμένος με την Ελένη στο πλευρό του και ο οποίος δέχτηκε ξανά να κάνει συμφωνία με τον Δούκα σχολιάστηκε αρκετά, όπως και ο Νικηφόρος που έμαθε επιτέλους από την Ασημίνα πως η μητέρα του της έχει κάνει τη ζωή κόλαση.

Τέλος, ο Μελέτης υπήρξε αντικείμενο σχολιασμού, καθώς προσπάθησε να μπαλώσει τους πυροβολισμούς του με μια ιστορία για… αγριογούρουνα, την οποία οι τουιτεράδες θεώρησαν πολύ κακό σημείο του σεναρίου.

Δείτε μερικά από τα χθεσινά tweets:




Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version