Άγριες Μέλισσες: Ξύλο μεταξύ Μιλτιάδη και Δούκα- Τι θα δούμε απόψε

Άγριες Μέλισσες: Ξύλο μεταξύ Μιλτιάδη και Δούκα- Τι θα δούμε απόψε
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Άγριος καβγάς ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τον Δούκα θα δούμε την Τετάρτη στις "Άγριες Μέλισσες". Επίσης, ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συναντιέται ακόμα με τον Κυπραίο.

Καινούργια επεισόδια και δραματικές εξελίξεις αυτή τη βδομάδα στις “Άγριες Μέλισσες“, την κορυφαία σειρά εποχής του ΑΝΤ1 που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με τις διαρκείς ανατροπές.

Μάλιστα, τα spoilers που δίνουν πληροφορίες για τη συνέχεια του σεναρίου, σχετικά με τον Μελέτη και την Ανέτ, αλλά και τον Θωμά με τον Νέστορα, μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο την αγωνία, ενώ ενδιαφέρον προκαλεί και ο ρόλος της Σμαρώς που θα υποδυθεί η Ευαγγελία Μουμούρη, η οποία θα “εισβάλει” στη σειρά.

Τι θα δούμε απόψε

Το επεισόδιο της Τρίτης τελείωσε με την είσοδο του Μιλτιάδης στο γραφείο του Δούκα, μετά από την αποκάλυψη της Ανέτ στον πρώτο πως ο αδελφός του τον αδίκησε. Επίσης, είδαμε την Θεοδοσία να βάζει λόγια στις συγχωριανές της για την Ελένη και να τις στρέφει εναντίον της.

Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Στο 56ο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης, ο Μιλτιάδης απαιτεί απ’ τον Δούκα να του δώσει όσα του στέρησε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά η συζήτηση των δυο αδερφών δεν αργεί να παρεκτραπεί. Την ίδια ώρα στο σπίτι του Τόλλια, η κατάσταση δείχνει να χειροτερεύει καθώς η παράξενη συμπεριφορά της Παγώνας δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Η Ανέτ μετακομίζει στο σπίτι του Μιλτιάδη ενώ ο Δούκας δίνει εντολή οι αρραβώνες της Πηνελόπης και του Κλεομένη να γίνουν το ίδιο κιόλας βράδυ.

Παράλληλα στο χωριό, το κουτσομπολιό έχει ανάψει για τα καλά μετά την αποκάλυψη της Θεοδοσίας πως η Ελένη πήγε να της ξελογιάσει τον Λάμπρο. Η Ελένη αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στις αδερφές της πως τα κουτσομπολιά έχουν κάποια βάση. Η Ασημίνα απογοητεύεται απ’ αυτήν την αποκάλυψη και η πρώτη σκιά στις σχέσεις των τριών αδερφών κάνει την εμφάνιση της. Τα προβλήματα, όμως, δεν σταματούν εκεί καθώς η Ελένη δέχεται την οργή κάποιων γυναικών και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα.

Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Ο Δούκας ανακαλύπτει πως η Μυρσίνη συνεχίζει να συναντιέται με τον Κυπραίο και έχοντας κάψει και τον τελευταίο άσσο στο μανίκι του Κυπραίου αποφασίζει να τελειώνει μαζί του οριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα