Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης είναι παιδί της Ανέτ και το Twitter “τρελαίνεται”

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης είναι παιδί της Ανέτ και το Twitter “τρελαίνεται”
Άγριες Μέλισσες - Κάτια Δανδουλάκη Printscreen / ANT1

Ανατροπές στις "Άγριες Μέλισσες". Το κρυφό παιδί της Ανέτ είναι ο Μελέτης, ο επιστάτης και δεξί χέρι του Δούκα. Πώς αντιδρά το Twitter σε αυτή την εξέλιξη.

Γεμάτοι μυστικά είναι οι ρόλοι της κορυφαίας σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, τα οποία βγαίνουν στο φως το ένα μετά το άλλο. Οι ανατροπές και οι εξελίξεις θα είναι πολλές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ενώ θα αποκαλυφθεί και το ένοχο μυστικό της Ανέτ, προκαλώντας έκπληξη τόσο στους χαρακτήρες της σειράς όσο και στους τηλεθεατές και ειδικά στους χρήστες του Twitter!

Όπως μάθαμε, η Ανέτ πριν από χρόνια γέννησε ένα παιδί και ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο Δούκας. Ο αδερφός της, λοιπόν, την εκβιάζει με το μυστικό αυτό, ώστε να την αποτρέψει από το να ασχοληθεί περαιτέρω με την αλλαγή της διαθήκης και να μιλήσει στον Μιλτιάδη για την αδικία που έπραξε εις βάρος του.

Η Ανέτ εξομολογήθηκε στον Νέστορα το μεγάλο μυστικό της ζωής της, αποκαλύπτοντάς του πως όταν ήταν νέα είχε μείνει έγκυος και είχε γεννήσει ένα παιδί, ωστόσο, δεν γνωρίζει τι απέγινε το μωρό αυτό. Εκείνος που ξέρει την αλήθεια είναι μόνο ο Δούκας, ο οποίος μάλιστα τότε εξαιτίας διαφόρων γεγονότων προσπάθησε να την προστατεύσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής “Πρωινό”, το κρυφό παιδί της Ανέτ είναι ο Μελέτης, ο επιστάτης και δεξί χέρι του Δούκα Σεβαστού. Το μυστικό αυτό σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα και περιπλέκει τα πράγματα, αφού ο Μελέτης είναι ερωτευμένος με την Πηνελόπη, η οποία στην ουσία είναι πρώτη ξαδέρφη του.

Η αντίδραση του Twitter

Το συγκεκριμένο spoiler κυκλοφορεί εδώ και μερικές μέρες, ενώ πολλοί είναι οι τηλεθεατές που υποψιάζονταν αυτή την εξέλιξη μετά από τα τελευταία επεισόδια. Οι τουιτεράδες, πάντως, αντέδρασαν! Κάποιοι το είδαν χιουμοριστικά, άλλοι σοκαρίστηκαν από αυτή την ανατροπή, ενώ μερικοί δεν το πιστεύουν και έχουν τα δικά τους σενάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα