Φιλική “ανατροπή” στο MasterChef 4: Σταυρής και Σταύρος μοιράζονται το έπαθλο!

Φιλική “ανατροπή” στο MasterChef 4: Σταυρής και Σταύρος μοιράζονται το έπαθλο!

"Έναν συμβολαιογράφο παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει, γιατί πάει 50–50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του", δήλωσε ο νικητής

Οι δύο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι του Star, που καθήλωσε για άλλη μια χρονιά τους τηλεθεατές, ήταν ο Σταύρος Βαρθαλίτης (από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη) και ο Σταυρής Γεωργίου (από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου).

Οι δύο παίκτες, που μάλιστα είχαν γίνει φίλοι μέσα στον διαγωνισμό, έβαλαν τα δυνατά τους για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο τελικός είχε χωριστεί σε δύο δοκιμασίες, μία την Τρίτη και μία την Τετάρτη, ενώ ο μεγάλος νικητής βγήκε μέσα από τις βαθμολογίες και των δύο ημερών, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να υπερτερεί και να κερδίζει τον τίτλο και τις 50.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή έγινε live το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, πραγματοποιήθηκε χωρίς κοινό, συμπαίκτες και συγγενείς, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η συνολική βαθμολογία ανέδειξε νικητή το Σταύρο Βαρθαλίτη μια διαφορά 11 βαθμών και με το να καταφέρνει το “απόλυτο” 30, λαμβάνοντας 3 10αρια από τους κριτές, πετυχαίνοντας έτσι μια καθαρή νίκη.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης δοκιμασίας του τελικού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης αποκάλυψε πως με τον Σταύρο Γεωργίου έχουν κάνει συμφωνία για το έπαθλο και όπως είπε “κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλο”.

“Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον Σταυρή για τα 50 χιλιάρικα. Νικητής, δεύτερος, κάτι θα γίνει, φίλοι είμαστε και κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον”, ανέφερε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ενώ μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Σταύρος αποκάλυψε πως το χρηματικό έπαθλο θα μοιραστεί “40-10”. 40.000 ευρώ δηλαδή για τον νικητή και 10.000 ευρώ για τον φιναλίστ Σταυρή.

Και ενώ οι δύο παίκτες είχαν συμφωνήσει να δώσει ο νικητής στον χαμένο 10.000 ευρώ από το έπαθλο των 50.000 ευρώ, τελικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης άλλαξε γνώμη! Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην πρωινή εκπομπή του Star “Στη Φωλιά των Κου Κου, ανακοίνωσε ότι επιλέγει να δοθεί το έπαθλο 50-50, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει, γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα