Best Friend’s Fear: Εκτός ορίων η Κρεμλίδου – Η fail λιποθυμία και η αντίδρασή της

Best Friend’s Fear: Εκτός ορίων η Κρεμλίδου – Η fail λιποθυμία και η αντίδρασή της
Best Friend's Fear - Φάρσα Κρεμλίδου Youtube

Ο Θανάσης Πασσάς παρέσυρε την Έλενα Κεμλίδου στο σπίτι ενός εκκεντρικού παραγωγού, με σκοπό να διεκδικήσουν κάποιο ρόλο. Τα πράγματα πήραν, όμως, άλλη τροπή.

Μπορεί η φάρσα στην instagrammer Έλενα Κρεμλίδου να μην ήταν τόσο επιτυχημένη όσο του Δημήτρη Ουγγαρέζου το βράδυ της Παρασκευής στο Best Friend’s Fear στον ΑΝΤ1, ωστόσο ήταν αρκετά καλή και την έκανε να τρομάξει.

Ένας ιδιόρρυθμος παραγωγός, σκηνοθέτης έχει οργανώσει casting για τη νέα του κινηματογραφική ταινία. Ο γνωστός κωμικός και φίλος της Έλενας, Θανάσης Πασσάς, την παρέσυρε εκεί, με σκοπό να διεκδικήσουν κάποιο ρόλο.

Η ίδια ήταν κατενθουσιασμένη με το ότι θα παίξει για πρώτη φορά στον κινηματογράφο. Ωστόσο, μία σειρά γεγονότων θα την φέρει στα όριά της και θα είναι έτοιμη να βάλει τα κλάματα, ενώ θα ζητάει να φύγει από το σπίτι.

Ο παραγωγός αποδεικνύεται ένας περίεργος και επικίνδυνος άνθρωπος, που κλείδωσε σε χρυσό κλουβί την προηγούμενη ηθοποιό που πέρασε από το κάστινγκ και την οποία έντυσε πουλί για τις ανάγκες του project του.

Όταν, πάντως, αποκαλύπτεται ο Σάββας Πούμπουρας και η Κρεμλίδου καταλαβαίνει ότι πρόκειται για φάρσα, η αντίδρασή της ήταν η εξής: “Στεναχωρέθηκα! Νόμιζα ότι θα πάμε σε ταινία ρε μαλ@@@”.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί σχολίασαν την λιποθυμία του Θανάση Πασσά ως εντελώς ψεύτικη, ακόμη και ο Πούμπουρας!

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στο “Έλα Χαμογέλα” και περιέγραψε το πώς βίωσε την φάρσα που της έστησαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα