Big Brother: Άγριος καβγάς Κεχαγιά και Ραμόνας για χάρη της Δανέζη

Big Brother: Άγριος καβγάς Κεχαγιά και Ραμόνας για χάρη της Δανέζη
Άγριος καβγάς Κεχαγιά και Ραμόνας glomex

Ο Δημήτρης θέλησε να μιλήσει προσωπικά με τη Ραμόνα, ώστε να λύσει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά η κουβέντα ξέφυγε.. 

Στο επεισόδιο της Τρίτης στο σπίτι του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς είχε έναν έντονο καβγά με την Ραμόνα Μοροσάνου και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την τεταμένη σχέση της Ραμόνας με την Σοφία Δανέζη.

Ο Δημήτρης θέλησε να μιλήσει προσωπικά με τη Ραμόνα, ώστε να λύσει το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά η κουβέντα ξέφυγε..

“Δεν την γουστάρω αγόρι μου, βλέπω τη στρατηγική της; Τι δεν καταλαβαίνεις;” είπε η Ραμόνα αναφερόμενη φυσικά στη Σοφία. Τότε ο Δημήτρης Κεχαγιάς απάντησε: “Μην την γουστάρεις. Σε αυτό που είπα ότι είσαι φάουλ, είναι ότι ξεκινάς μια κουβέντα από το 0 και την φτάνεις στο 15, ενώ το 15 σε νοιάζει και όχι το 0. Ξεκίνησες μια κουβέντα από τα τουβλάκια και την έφτασες στο παρεάκι”.

“Εγώ σου μιλάω πολύ καθαρά τώρα και στ’ αρχ… μου οι κάμερες! Άκουσες πόσο στρέιτ μπήκες; Με τι υφάκι μπήκες; Ανέβασες στο φουλ το volume! Το ύφος που ξεκίνησες την κουβέντα ήταν φάουλ, πολύ! Πολύ φάουλ! Εγώ δεν θα στο έλεγα αν δεν ήταν, πηγαίνετε και παίξτε χαστούκια, αλλά ήταν φάουλ”, είπε τότε ο Δημήτρης γεμάτος θυμό.

Δείτε παρακάτω την έντονη διαμάχη των δύο παικτών:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα