Aaron Taylor-Johnson: Αυτός θα είναι ο νέος James Bond – Μέσα στην εβδομάδα οι υπογραφές

Διαβάζεται σε 2'
O Aaron Taylor-Johnson
O Aaron Taylor-Johnson Photo by Scott Garfitt/Invision/AP

Ο ηθοποιός Aaron Taylor-Johnson αναμένεται να διαδεχτεί τον Daniel Craig στον ρόλο του εμβληματικού μυστικού πράκτορα 007.

Τέλος στις πολύμηνες εικασίες και στα σενάρια σχετικά με τον διάδοχο του Daniel Craig, βάζουν τα διεθνή δημοσιεύματα, που μεταδίδουν ότι ο Aaron Taylor-Johnson θα είναι ο νέος James Bond.

Ο 33χρονος ηθοποιός δεν έχει ακόμη αποδεχτεί επίσημα τον ρόλο, ωστόσο μεταδίδεται πως οι υπογραφές «θα πέσουν» μέσα στην εβδομάδα και θα γίνει ο έβδομος ηθοποιός που θα υποδυθεί τον εμβληματικό Βρετανό μυστικό πράκτορα από το 1962 που ξεκίνησε η σειρά.

Ο Aaron Taylor-Johnson, ο οποίος είναι γνωστός για τους ρόλους του στα «Nocturnal Animals», «Kick-Ass», «Nowhere Boy» και «Avengers: Age of Ultron», κατέκτησε τον πολυπόθητο ρόλο, σύμφωνα με την «Sun».

Ο ίδιος απαντώντας στις φήμες ότι θα μπορούσε να είναι ο νέος James Bond είχε πει στο «Numero»: «Το βρίσκω γοητευτικό και υπέροχο που οι άνθρωποι με βλέπουν σε αυτόν τον ρόλο. Το εκλαμβάνω ως μεγάλο κομπλιμέντο».

O Aaron Taylor-Johnson
O Aaron Taylor-Johnson AP Photo/Markus Schreiber

Ο ηθοποιός έχει προταθεί για δύο BAFTA και στο παρελθόν έχει κερδίσει το βραβείο καλύτερου δεύτερου ανδρικού ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες για το «Nocturnal Animals».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα