Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ολοκλήρωσε την κρυοσυντήρηση ωαρίων και δείχνει τις αλλαγές στο σώμα της

Διαβάζεται σε 2'
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Instagram@alexandra__panagiotarou

Την εμπειρία της από την κρυοσυντήρηση ωαρίων μοιράστηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Τα σημάδια στο σώμα της και η διαδικασία από εδώ και στο εξής.

Τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων ολοκλήρωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πριν μερικές ημέρες η influencer σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” είχε μιλήσει ανοιχτά για το όνειρό της να γίνει μητέρα και χαρακτήρισε τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης, “το μεγαλύτερο δώρο” που έχει κάνει στον εαυτό της.

“Αισθάνομαι ότι είμαι στην καλύτερη ηλικία για να το κάνω. Θέλω στην ουσία να σταματήσω την ηλικία των ωαρίων μου τώρα στα 31 μου, να ‘παγώσω’ λίγο τον χρόνο. Είναι μια διαδικασία που κρατάει πολύ λίγο, 12 μέρες περίπου, οπότε δεν απαιτεί και τόσο χρόνο”, είχε πει μεταξύ άλλων.

Ούσα ιδιαίτερα ενεργή στα social media, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της μετά και την τελευταία θεραπεία, δείχνοντας τα “σημάδια” στο σώμα της.

Τελευταία μέρα θεραπείας, τελευταία ένεση. Τελειώνει αυτή η διαδικασία που σου περιγράφω τις τελευταίες ημέρες. Αύριο έχω την ωοληψία. Ήταν μία διαδρομή ευχάριστη, περίεργη, με τα σκαμπανεβάσματά της. Νιώθω πολύ περήφανη που τα κατάφερα και το ολοκλήρωσα όλο αυτό“, είπε η ίδια σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έδειξε επίσης τα “σημάδια” που άφησε στο σώμα της η συγκεκριμένη θεραπεία, αφού όπως είπε πρήστηκε αρκετά, δείχνοντας την κοιλιά της στον καθρέφτη.

Η ίδια δεν έκρυψε την αγωνία και το άγχος της για το επόμενο βήμα της διαδικασίας, που είναι η ωοληψία και ευχήθηκε να βγουν “πολλά αυγουλάκια”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα