Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκλονίζει για την περιπέτεια υγείας του – “Ήθελα να με βρουν σε αξιοπρεπή στάση”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος Glomex

Ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για τη σχέση του με την ψυχική υγεία, το άγχος με τα οικονομικά καθώς και τι σκεφτόταν όταν πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια υγείας.

Με άκρως εξομολογητική διάθεση ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε σε εκπομπή του Mega, όπου αποκάλυψε μεταξύ άλλων τις τελευταίες σκέψεις που έκανε κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με την υγεία του, πριν βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση.

«Βιωματικά την έχω αποδείξει την αξιοπρέπεια. Εγώ έπαθα πνευμονικό οίδημα, που σημαίνει ότι δεν είχα αναπνοή. Ευτυχώς είχα πάρει τον γιο μου τηλέφωνο και αυτός με γλίτωσε» ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ξέρεις ποιες ήταν οι τελευταίες μου σκέψεις; Αξίζουν γιατί είναι είναι ρεαλιστικές. Έβλεπα τη ζωή μου σαν ένα ευθύγραμμο τμήμα, άλφα βήτα και έλεγα αχ γιατί το άλφα δεν είναι πιο δεξιά και το βήτα πιο αριστερά. Ήθελα να την επιμηκύνω. Αλλά έλεγα τελείωσε. Το δεύτερο που σκεφτόμουν ήταν να ξαπλώσω, για να με βρούνε σε αξιοπρεπή στάση. Ήταν η τελευταία μου σκέψη, έπεσα σε κώμα και πήγα να πεθάνω. Με γλίτωσαν» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προσθέτοντας πως «η αξιοπρέπεια αποτελεί τη βάση και είναι το μεγάλο μου όπλο».

«Βίωσα μια πτώση από το ζενίθ στο ναδίρ. Τέτοια πτώση, κάνει κρότο. Όμως, τα μεγαλύτερα κέρδη στη ζωή μου ήταν από ήττες, δεν ήταν από νίκες. Και έχω κάνει μια ζωή πολυνίκη. Αυτό, με ανέβαζε πάνω στο άλογο της επιτυχίας και κάλπαζα απερίσκεπτα. Όταν όμως έτρωγα τα μούτρα μου, και τα έχω φάει σε όλα τα πεδία, τότε κατέβαζα τον πήχη και τον εγωισμό και μάθαινα περισσότερα πράγματα.  Τα περισσότερα μαθήματα τα έχω πάρει από τις πτώσεις και τις ήττες», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα