Αντώνης Καφετζόπουλος: “Ένιωσα απαξίωση από την ΕΡΤ”

Διαβάζεται σε 2'
Αντώνης Καφετζόπουλος
Αντώνης Καφετζόπουλος, ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson Φωτογραφίες: Oneman.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

“Πυρά” Αντώνη Καφετζόπουλου προς την ΕΡΤ για την απόφαση της δημόσιας τηλεόρασης για πρόωρο φινάλε της σειράς “Τρίτος Όροφος” που πρωταγωνιστεί.

Την ενόχληση αλλά και την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Αντώνης Καφετζόπουλος αναφορικά με την απόφαση της ΕΡΤ να ρίξει “αυλαία” στη σειρά “Τρίτος Όροφος” και να ολοκληρωθεί αρκετά νωρίτερα σε σχέση με τον προγραμματισμό.

Μιλώντας στην τηλεόραση του STAR ο γνωστός ηθοποιός αφού δήλωσε αρχικά πως δεν του αρέσουν τα ελληνικά σίριαλ, από τα οποία όπως είπε, απουσιάζει η αισθητική και η συλλογική προσπάθεια, αναφέρθηκε στο πρόωρο φινάλε της σειράς που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου και έριξε τα βέλη του προς πάσα κατεύθυνση.

Με τα γυρίσματα της σειράς να έχουν ολοκληρωθεί ήδη από πέρυσι, ο γνωστός ηθοποιός έκανε λόγο για “πατάτα” από την πλευρά της ΕΡΤ, καθώς όπως εξήγησε, “ενώ παρήγγειλε κάτι που ήταν ένα 15λεπτο την ημέρα, μετά δεν είχαν τι να βάλουν ανάμεσα στις σειρές τους και αποφάσισαν να βάλουν δύο επεισόδια, οπότε θα τελειώσουν και πιο νωρίς. Ας τα πακετάρουν και ας τα βάλουν εκεί που νομίζουν“.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Καφετζόπουλος ανέφερε πως δεν εκτιμήθηκε το υλικό που είχαν στα χέρια τους “και αυτό είναι δικαίωμα κάποιου να μην εκτιμά κάτι, αλλά από εκεί και πέρα το σπατάλησαν και το σκόρπισαν”, ενώ σχολίασε πως δεν είχε καμία ενημέρωση για το αν υπάρχει σκέψη να γυριστούν περισσότερα επεισόδια.

Ερωτηθείς αν θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο, ο ηθοποιός δήλωσε πως ένιωσε απαξίωση από την ΕΡΤ και πρόσθεσε πως “όταν σε απαξιώνουν δεν έχεις διάθεση να συζητήσεις ξανά με ανθρώπους που σε απαξιώνουν. Λες ας τραβήξουν αυτοί τον δρόμο τους και εγώ τον δικό μου. Ήταν δική τους ιδέα τα 15λεπτα επεισόδια, δεν άλλαξα εγώ γνώμη εκείνοι άλλαξαν. Τι να συζητήσω;”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα