Καφετζόπουλος: Το άγνωστο τροχαίο τη στιγμή των γυρισμάτων – “Νόμιζα ότι τελείωσαν όλα”

Διαβάζεται σε 2'
Αντώνης Καφετζόπουλος
Αντώνης Καφετζόπουλος

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μοιράστηκε μια άγνωστη και συνάμα σοκαριστική ιστορία από τα γυρίσματα της σειράς “Σκορπιός”, όπου έπαιζε με τον Άκη Σακελλαρίου.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/12) ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο συνάδελφος και καλός φίλος του Αντώνη Καφετζόπουλου, Άκης Σακελλαρίου, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον ηθοποιό, για την σχέση τους και τις συνεργασίες τους.

Μετά από την “παρέμβασή” του, ο Αντώνης Καφετζόπουλος θέλησε να μοιραστεί μια άγνωστη και συνάμα σοκαριστική ιστορία από τα γυρίσματα της σειράς “Σκορπιός”, στην οποία είχαν συνυπάρξει.

Εκείνη η σκηνή ήταν μια στιγμή… Άλεκ Μπάλντουιν, που σκότωσε κατά λάθος την διευθύντρια φωτογραφίας. Θα μπορούσε ο Άκης κυριολεκτικά να έχει σκοτωθεί. Τουλάχιστον εγώ που ήμουν στο από πίσω αυτοκίνητο, γιατί ήταν ένα κυνηγητό με τρία αυτοκίνητα, είδα το αυτοκίνητο του Άκη να φεύγει στον γκρεμό. Νομίζω ότι δεν έχω κατέβει ποτέ πλαγιά στη ζωή μου, ούτε υπήρχε περίπτωση να κατέβω, τόσο γρήγορα όπως κατέβηκα και έφτασα μέχρι εκεί. Ήταν μια στιγμή στην οποία μπορούσαμε να έχουμε χάσει τον Άκη. Άνετα” περιέγραψε ο γνωστός ηθοποιός.

Όπως είπε: “Η περιοχή εκεί είναι γεμάτη γκρεμούς και από καλή τύχη το συγκεκριμένο σημείο είχε έναν βράχο, που σταμάτησε το αυτοκίνητο χωρίς να τουμπάρει και χωρίς να γίνουν άλλα πράγματα”.

Ήταν μια πάρα πολύ, πάρα πολύ όμως, δύσκολη σκηνή σε μια σειρά που όλα πήγαιναν στραβά. Θέλαμε ήλιο και έβρεχε για τρεις μέρες, θέλαμε βροχή και είχε λιακάδα για έναν μήνα. Όλα πήγαιναν στραβά αλλά αυτή ήταν η κορυφαία στραβή πραγματικά. Ήταν τρομακτικό. Νόμιζα ότι τελείωσαν όλα κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα