Ariana Viera: Νεκρή σε τροχαίο η Μις Βενεζουέλα – Το μακάβριο βίντεο για την κηδεία της

Ariana Viera: Νεκρή σε τροχαίο η Μις Βενεζουέλα – Το μακάβριο βίντεο για την κηδεία της
Ariana Viera Instagram / @arianaviera__

Η 26χρονη καλλονή κατέληξε μετά από τροχαίο, σκορπίζοντας θλίψη στους θαυμαστές της. Η χιουμοριστική ανάρτηση που έκανε πριν 2 μήνες για την κηδεία της, η οποία πλέον μοιάζει ανατριχιαστική.

Η “βασίλισσα της ομορφιάς” της Βενεζουέλας, Ariana Viera, έχασε τη ζωή της, αφού υπέκυψε στα τραύματά της μετά από το φρικτό τροχαίο που είχε τον περασμένο μήνα.

Συγκεκριμένα, το όχημα που οδηγούσε η 26χρονη καλλονή συγκρούστηκε με ένα φορτηγό στο Ορλάντο της Φλόριντα των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η Viera αποκοιμήθηκε πάνω στο τιμόνι της, με τη μητέρα της 26χρονης, μερικές μέρες μετά από το τροχαίο, να επιβεβαιώνει πως η κόρη της ήταν πάρα πολύ κουρασμένη και την πήρε ο ύπνος ενώ οδηγούσε κοντά στη λίμνη Νόνα.

“Το κορίτσι μου αποκοιμήθηκε. Ήταν κουρασμένη. Την επανέφεραν, αλλά πριν την πάνε στην εντατική, πέθανε. Βοήθησε πάρα πολλούς ανθρώπους. Ήταν πάντα εκεί για τους φίλους της, τα αδέρφια της, εμένα. Δεν ήξερα ότι ο Θεός μου είχε δώσει έναν άγγελο. Δεν ήξερα ότι ο Θεός μου είχε δώσει ένα μικρό κομμάτι από τον παράδεισο για πολύ λίγο” είπε η μητέρα της σε συνέντευξη στο Telemundo31.

Το μοντέλο και νυν Μις Βενεζουέλα φέρεται να υπέστη καρδιακή προσβολή μετά την ανάνηψη.

Όπως λέει το New York Post, ο πατέρας της Ariana, που ζει στο Περού, έκανε αίτηση για ανθρωπιστική βίζα για να μπορέσει να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να παραστεί στην κηδεία. Ωστόσο, η βίζα χορηγήθηκε μια μέρα μετά την κηδεία της κόρης του.

Στις ΗΠΑ, η Ariana Viera και η οικογένειά της διατηρούσαν μια επιχείρηση που ονομάζεται Full House Cleaning, η οποία προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιών.

Η Ariana Viera επρόκειτο να εκπροσωπήσει τη χώρα της, τη Βενεζουέλα, στον διαγωνισμό Miss Latin America of the World 2023 στη Δομινικανή Δημοκρατία τον Οκτώβριο.

Ο θάνατος της 26χρονης “Μις Βενεζουέλα” έχει πυροδοτήσει πολλές συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να επισημαίνουν ότι μόλις πριν από δύο μήνες είχε κάνει ένα χιουμοριστικό βίντεο για την κηδεία της το οποίο, όμως, μετά το τραγικό γεγονός είναι ανατριχιαστικό και μακάβριο.

“Ηχογραφώ τον εαυτό μου για τη μελλοντική μου κηδεία, γιατί πάντα είμαι εγώ που τραβάω τα βίντεο, κανείς δεν μου τα μαγνητοσκοπεί”, είχε γράψει ως λεζάντα σε ένα βίντεο με πολλά κλιπ στα οποία προσποιείται ότι έχει “πιαστεί” στον φακό να κάνει διάφορες καθημερινές δραστηριότητες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα