Chiara Ferragni: Το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο που την παρουσιάζει ως Τζόκερ

Διαβάζεται σε 2'
Chiara Ferragni
Chiara Ferragni Instagram@chiaraferragni

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιλογή του περιοδικού “L’ Espresso” να παρουσιάσει την Chiara Ferragni ως Τζόκερ. Εξετάζει να κινηθεί νομικά η Ιταλίδα influencer.

Το ιταλικό εβδομαδιαίο περιοδικό “L’ Espresso” παρουσιάζει, στο τελευταίο του εξώφυλλο, φωτογραφία της Κιάρα Φεράνι (Chiara Ferragni), την οποία παρομοιάζει με τον Τζόκερ, ρίχνοντας φως στη “σκοτεινή πλευρά” της διάσημης Ιταλίδας influencer.

Λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για παραπλανητικούς φιλανθρωπικούς ισχυρισμούς, που συνδέονταν με τις πωλήσεις ενός χριστουγεννιάτικου κέικ, η Κιάρα Φεράνι βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής με το άρθρο του “L’ Espresso” να σχολιάζει πως η influencer “ηγείται μίας αυτοκρατορίας, όπου η διαφάνεια δεν αποτελεί συνήθεια”.

“Ένα πολυσύνθετο και μπερδεμένο δίκτυο εταιρειών, ένας ανεμοστρόβιλος μετοχών. Μεταξύ εταίρων, διευθυντών που ερευνώνται και χαμηλόμισθους υπαλλήλους, η influencer είναι επικεφαλής μίας οικονομικής αυτοκρατορίας όπου η διαφάνεια δεν είναι οικεία: εκτός από την υπόθεση Pandoro και τους ύποπτους ψεύτικους ακόλουθους, η Εισαγγελία του Μιλάνου ερευνά επίσης τις περίεργες κινήσεις στον γαλαξία των εταιρειών της”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο άρθρο.

Η Κιάρα Φεράνι εξουσιοδότησε τους δικηγόρους της να αξιολογήσουν τη δυνατότητα προσφυγής σε κάθε ένδικο μέσο, συμπεριλαμβανομένου του αιτήματος χρηματικής αποζημίωσης για πρόκληση περιουσιακής ζημίας και μη, κατά της εταιρίας που εκδίδει το “L’ Espresso”, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται και ο πρώην σύζυγός της Fedez.

Εξοργισμένος, ο Ιταλός ράπερ δημοσίευσε με τη σειρά του μία φωτογραφία στην οποία ο εκδότης του περιοδικού και ιδιοκτήτης εταιριών του πετρελαϊκού τομέα, Ντονάτο Αματούρο μοιάζει με Τζόκερ, σχολιάζοντας πως περιμένει από το συγκεκριμένο περιοδικό, να ξεκινήσει έρευνα και να ασχοληεθεί με τις δραστηριότητες και το παρελθόν του Αματούρο.

Chiara Ferragni: Η ανάρτηση του Φέντεζ

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα