Δανάη Μιχαλάκη: Η “Παραλία”, ο σύζυγός της και η αποκάλυψη σε ποιον μοιάζει η κορούλα τους

Διαβάζεται σε 3'
Δανάη Μιχαλάκη
Δανάη Μιχαλάκη Glomex/MEGA

Η γνωστή ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε στην κορούλα της που απέκτησε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη”  της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (05/02), όπου μίλησε για τη νέα ζωή της, καθώς πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου, το μωρό τους.

Σχετικά με τη μητρότητα και τις πρώτες στιγμές που έχει με το παιδί της είπε η ηθοποιός: «”Ρουφάω” κάθε στιγμή και κάθε δευτερόλεπτο».

Στο πώς συνδύασε η ηθοποιός με την εγκυμοσύνης της απάντησε: «Ήξερα ότι ήταν καθημερινό, αλλά στην αρχή ήταν λιγότερα επεισόδια. Μετά πήγαμε σε περισσότερα επεισόδια. Ήξερα τότε ότι δεν θα κάνω θέατρο, γιατί ήθελα να έχω μόνο τη σειρά. Το μωρό ήρθε στην πορεία. Είχα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη και ήθελα να δουλεύω, απ’ τη στιγμή που μπορούσα».

Για την μετάβασή της από την σειρά “Μέλισσες” στην νέα σειρά που συμμετέχει την “Παραλία” είπε: «Ήταν η επόμενη δουλειά μετά τις “Μέλισσες”, αλλά δεν με προβλημάτισε να βγω από την “comfort zone” γιατί είναι μία εξαιρετική δουλειά».

Πώς ήταν είναι να εργάζεται με τον πατέρα της; «Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου είχε περισσότερο άγχος, αλλά είχαμε και οι δύο πολύ συγκίνηση. Υπήρχαν ανάμεικτα συναισθήματα. Γυρίσαμε μία σκηνή, ως πατέρας και κόρη».

Πώς επέλεξε την ηθοποιία η Δανάη Μιχαλάκη: «Έφθασα σε ένα σημείο που είπα πόσο πρέπει να προσπαθήσω. Γενικά όμως η δουλειά αυτή θέλει δυνατό στομάχι και η απόρριψη είναι μέρος της δουλειάς μας».

Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε στην “Ελένη”: «Εκεί που έψαχνα να βρω τι δουλειά να κάνω, γιατί δεν μπορούσα άλλο με τις προχειροδουλειές ήρθαν οι “Μέλισσες”».

Η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη μεγάλωσε στη Σύρο κι όπως είπε δεν θα απέκλειε το γεγονός να μεγαλώσει το παιδί της σε κάποιο νησί, καθώς η εκεί θυμάται τα παιδικά της χρόνια να τα περνάει με ελευθερία, κατάσταση που επιθυμεί και για το παιδί της.

Μιλώντας στην Ελένη η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε πως η κόρη της μοιάζει στον σύζυγό της Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Το να μεγαλώνεις σε νησί έχεις μια ελευθερία. Ανοίγανε την πόρτα και μας έλεγαν οι γονείς μου “πηγαίντε και ελάτε σε μία ώρα”. Εδώ στην Αθήνα δεν μπορεί ένα παιδί να έχει αυτή την ελευθερία. Μακάρι να το είχε και η κόρη μου. Δεν αποκλείω να πάμε να ζήσουμε σε ένα νησί, όπως έκαναν και οι γονείς μου. Στερήθηκαν πράγματα αλλά κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Ήξερα ότι το μωρό θα μοιάζει στον Γιώργο, το είχα δει στον υπέρηχο. Είχαμε δει ξεκάθαρα το πρόσωπο. Έλεγα θα μοιάζει στον Γιώργο και με έλεγαν τρελή. Έχουμε βρει όνομα από πριν μείνω έγκυος».

Η συνέντευξη της Δανάης Μιχαλάκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα