Δημήτρης Σκουλός: “Αυτή η κριτική επιτροπή δεν είχε χημεία”

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Σκουλός
Δημήτρης Σκουλός glomex

Ο Δημήτρης Σκουλός αποκαλύπτει τους λόγους που αποχώρησε από την κριτική επιτροπή του My Style Rocks και απαντά πόσο εύκολη ήταν η συνεργασία με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Τον Δημήτρη Σκουλό συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ και το My Style Rocks.

Ο φωτογράφος και μέχρι πρότινος κριτής του show μόδας αναφέρθηκε στη συνεργασία του αλλά και τους λόγους που επέλεξε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο πρότζεκτ, τονίζοντας ωστόσο πως το πρόσημο που θα έβαζε είναι μόνο θετικό.

“Πριν τις γιορτές δήλωσα στον σταθμό την επιθυμία μου να ξεκουραστώ λίγο, γιατί είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο. Δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε ένα στούντιο Παρασκευή πρωί και να φεύγεις Δευτέρα ξημερώματα. Δεν προλάβαινα την κανονική μου δουλειά, δεν είχα ενέργεια, άρχισα να κουράζομαι. Επίσης, δεν είχα χρόνο για τις κόρες μου και έβλεπα να παίζουν και να πηγαίνουν στην παιδική χαρά από φωτογραφίες τα Σαββατοκύριακα”, είπε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε και για τη συνεργασία του με τη Σοφία Χατζηπαντελή και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, σχολίασε πως δεν ήταν εύκολη.

Η Σοφία είναι ένα κορίτσι πολύ έντονο, είναι πολύ καλό παιδί και έχει πάντα καλές προθέσεις. Απλά είναι ένα κορίτσι που ήρθε από το Λονδίνο, μόνη της, δεν είχε κανέναν εδώ και γύριζε σε ένα ξενοδοχείο και ήταν μόνη της. Πολλές φορές αυτό της έβγαινε σε ένταση. Αλλά όλα αυτά ελεγχόμενα.. Είναι καλό κορίτσι”, δήλωσε ξεκαθαρίζοντας ότι υπήρχαν αντιθέσεις μεταξύ τους αλλά όχι προστριβές.

“Άλλο προστριβές και άλλο αντιθέσεις. Διαφορετικές γνώμες και αντιθέσεις… Και είναι και πολύ ωραίο να υπάρχουν”, πρόσθεσε, ενώ σε ερώτηση για το αν αυτή η κριτική επιτροπή είχε χημεία, απάντησε πως “δεν είχε τη χημεία που είχε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που ξέρεις ότι είναι πολύ καλή φίλη μου, την αγαπώ έχουμε άλλους κώδικες, άλλη επικοινωνία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα