Διονύσης Ατζαράκης: Το παρασκήνιο της viral συνέντευξης με την Αλεξίου και οι… “Πέδες”

Διαβάζεται σε 3'
Διονύσης Ατζαράκης
Διονύσης Ατζαράκης THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Ο γνωστός κωμικός Διονύσης Ατζαράκης αποκάλυψε το πώς έγινε η συνάντησή του με την Χαρούλα Αλεξίου, ενώ θυμήθηκε την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” ήταν το βράδυ της Τρίτης (06/02) ο γνωστός κωμικός και Stand Up Comedian Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, περιέγραψε το παρασκήνιο της viral συνάντησής του με την Χαρούλα Αλεξίου, ενώ μίλησε για το πώς βλέπει την τηλεόραση και θυμήθηκε την πρώτη του δουλειά στο γυαλί.

Ατζαράκης: Πώς έγινε η συνέντευξη με την Αλεξίου

Όπως εξήγησε ο Διονύσης Ατζαράκης: “Είχε έρθει η Χαρούλα να με δει σε ένα Stad up. Είναι φοβερή, υπερ-κουλ τύπισα. Ήρθε στα καμαρίνια ενθουσιασμένη να μου πει τι ωραίο ήταν αυτό που είδανε, την επόμενη μέρα με παίρνει τηλέφωνο ο γιος της, ο Μάνος Θεοφίλου, και μου λέει: “Να σου πω, γενικά επειδή ετοιμάζει δίσκο η μητέρα μου, αυτά τα reworks που έβγαλε τώρα, μπορούμε να κάνουμε κάτι παρέα με αφορμή τον δίσκο αυτό;”.

“Κοίτα, του λέω, το μόνο που θα έβλεπα, όντως να γίνει, ήταν να ερχόταν η μητέρα σου να κάναμε μια συνέντευξη μαζί, αλλά να ήταν με σενάριο κανονικά, να σας στείλω εγώ πώς το φαντάζομαι, να μου πείτε αν είστε Οκ. Τους το έστειλα και όχι απλώς ήταν εντάξει, ενθουσιάστηκαν μου είπαν: “Βάλε κι άλλο”. Είναι σαφές πως ήταν σενάριοδήλωσε.

Ατζαράκης: Η σάτιρα, η τηλεόραση και οι “Πέδες”

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη δουλειά του, λέγοντας: Ήταν μία συνειδητή απόφαση ότι θα σατιρίζω μέσα από τη δουλειά μου. Ήταν μία προσωπική ανάγκη, το βρίσκω ενδιαφέρον και με ιντριγκάρει. Δεν έχω στόχο να δώσω γροθιά στο στομάχι, βασική μου προτεραιότητα είναι να είναι αστείο ένα βίντεο. Δεν θέλω απλώς να κουνάω το δάχτυλο. Προσπαθώ να μην ξεχνάω ότι η βασική μου δουλειά είναι το να είμαι κωμικός και να προσφέρω γέλιο στον κόσμο. Θα σατιρίσω κάτι μόνο αν μου βγαίνει αβίαστα”.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, λέγοντας: “Υπήρχε μία εκπομπή στον Alpha, μεσημεριανή, που λεγόταν “Πέδες”. Ήμουν εκεί απλώς χωρίς μούσια και με κοντά μαλλιά, μία πρώιμη εκδοχή μου. Κάναμε ό,τι κάνουν όλες οι μεσημεριανές εκπομπές. Ήμουν με την Τσολάκη, τον Λαγούτη, την Κουρτίδου και τον Ζησάκη. Σχολιάζαμε την επικαιρότητα και το κάναμε με καμάρι. Ήταν ένας τρόπος να μπω στην τηλεόραση, δεν το μετανιώνω καθόλου, επουδενί”.

Και κατέληξε: “Λέω “όχι” σε πολλά τηλεοπτικά γιατί θέλω να σταθώ σε ένα περιβάλλον που μπορεί να εξυπηρετήσει την κωμωδία. Δεν είμαι καλός να σχολιάζω σε ένα πάνελ. Η τηλεόραση δεν ξέρει πώς να χειριστεί τους ανθρώπους του ίντερνετ. Υπάρχει ένα τεράστιο άγχος ότι “είσαι του ίντερνετ και αυτό που κάνεις είναι πάρα πολύ διαφορετικό από την τηλεόραση, δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω πόσο διαφορετικό είναι”. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο διαφορετικό. Δεν δίνεται το περιθώριο σε αυτούς τους ανθρώπους να έρθουν στην τηλεόραση και να κάνουν αυτό για το οποίο τους αγάπησε ο κόσμος στο ίντερνετ. Πολύ συχνά οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα σε φέρουν και θα προσπαθήσουν να σε βάλουν να κάνουν αυτό που εκείνοι ξέρουν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα