‘Εκκληση Roger Waters για Μέση Ανατολή: “Σας παρακαλώ, σταματήστε!”

Διαβάζεται σε 2'
‘Εκκληση Roger Waters για Μέση Ανατολή: “Σας παρακαλώ, σταματήστε!”
Roger Waters Rob Grabowski/Invision/AP

Ηχηρή παρέμβαση από τον Roger Waters των Pink Floyd, ο οποίος ζητά να τελειώσει εδώ και τώρα η αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή.

 

Ο Roger Waters των Pink Floyd, ο οποίος επί δεκαετίες μιλάει για τα εγκλήματα της ανθρωπότητας στη Γάζα και το Ισραήλ, προχώρησε σε μια δήλωση για τα γεγονότα της τελευταίας εβδομάδας που οδήγησαν στις αιματηρές συγκρούσεις στην περιοχή.

Ο Waters, που δηλώνει ξεκάθαρα την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη εδώ και δεκαετίες, έστειλε τις σκέψεις του, μέσα από μια δήλωση μέσω βίντεο, στο οποίο παρακαλεί και τις δύο πλευρές να σταματήσουν.

Ο ίδιος λέει ότι το μόνο τέλος σε αυτόν τον πόλεμο είναι οι ηγέτες να συζητήσουν και ότι το μόνο δίκαιο αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια νέα λύση όπου και οι δύο πλευρές θα μπορούν να ζουν αρμονικά.

“Η καρδιά μου είναι βαριά.. Είμαι θυμωμένος. Το μήνυμά μου είναι απλό. Όλοι απέτυχαν να φέρουν ίσα ανθρώπινα δικαιώματα. Ίσα ανθρώπινα δικαιώματα είναι το μόνο αντίδοτο στον πόλεμο… Ονειρεύομαι έναν κόσμο χωρίς βόμβες και αίμα.. Όποιον απασχολεί αυτό το θέμα, παρακαλώ σταματήστε!”, είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος, ζητώντας να μπει τέλος στο αιματοκύλισμα.

Το βίντεό του βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους χρήστες των social media, με την πλειοψηφία αυτών να συντάσσεται με τις απόψεις του.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση του Roger Waters:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα