Η Ιωάννα Τούνη μιλάει για το ροζ βίντεο: “Η γυναίκα στιγματίζεται, ο άνδρας βγαίνει μάγκας”

Η Ιωάννα Τούνη μιλάει για το ροζ βίντεο: “Η γυναίκα στιγματίζεται, ο άνδρας βγαίνει μάγκας”
Η Ιωάννα Τούνη στο The 2Night Show Facebook

Με άκρως εξομολογητική διάθεση, η Ιωάννα Τούνη μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το επίμαχο ροζ βίντεο που είχε διαρρεύσει χωρίς την έγκρισή της στο διαδίκτυο. "Δεν γνώριζα για την ύπαρξή του μέχρι που το είδα", δήλωσε η 27χρονη Θεσσαλονικιά.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου ‘Τhe 2Night Show“, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Τούνη.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση για το ροζ βίντεο που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την έγκρισή της και με πρωταγωνίστρια την ίδια.

“Πριν από τρία χρόνια έγινε η ιστορία αυτή, όσο ήμουν στο My Style Rocks. Δεν ασχολούμαι πλέον με αυτό το βίντεο. Είχα κάνει πολλές αναφορές και κατέβηκε από το διαδίκτυο. Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένωσα υποχρεωμενη να βγω και να μιλήσω γιατί όλοι ασχολούνταν με κάτι που με αφορούσε και εγώ το αποσιωπούσα με κάθε τρόπο. Απλά βγήκα και το έκανα όσο πιο αυθόρμητα γινόταν”, ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου εάν αισθάνεται δικαίωση η όμορφη Θεσσαλονικιά απάντησε: “Δικαιωμένη δεν ασιθάνομαι σε καμία περίπτωση. Ό,τι μπορούσα να κάνω σαν Ιωάννα το έκανα. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω. Το βίντεο εμφανίστηκε τώρα για πρώτη φορά παρ’όλο που έχει γυριστεί πριν από 3 χρόνια. Δεν γνώριζα για την ύπαρξή του μέχρι που το είδα”.

“Έλαβα πολλά μηνύματα, από πολλές γυναίκες. Μου έδωσαν δύναμη. Ένιωσα πολύ όμορφα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Ωστόσο τα δημόσια σχόλια ήταν αρκετά αρνητικά. Αυτό μου έκανε εντύπωση”, συμπλήρωσε.

“Το κακό είναι ότι σε μία τέτοια περίπτωση στιγματίζεται η γυναίκα, ενώ ο άντρας φαίνεται μάγκας. Όλη αυτή η ιστορία μου κόστισε στην τελευταία μου σχέση. Ο πρώην σύντροφός μου δεν το άντεξε. Ό,τι και να πω θα ακουστεί άσχημο γι’ αυτόν οπότε δεν θα πω τίποτα. Όσο αντέχει ο καθένας. Προχωράμε”, κατέληξε η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια μίλησε για χωρισμούς και σχέσεις. “Νομίζω δεν έχω δηλώσει ποτέ χωρισμένη. Δηλώνω σε σχέση ή ελεύθερη. Δεν είναι λίγο καρμίρικο το είμαι χωρισμένη;”, δήλωσε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα