Η Σάνον Ντόχερτι ζει χάριν “θαύματος”

Διαβάζεται σε 2'
Η Σάνον Ντόχερτι ζει χάριν “θαύματος”
H Σάνον Ντόχερτι εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο που έχει κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο και έχει εξαπλωθεί στα οστά της. Invision/AP John Salangsang

Η Σάνον Ντόχερτι αποκάλυψε πως ζει χάριν ενός θαύματος, «μιας ζαριάς που έριξα». Πρόκειται για θεραπεία που επέλεξε να συνεχίσει όταν όλοι της έλεγαν να την αλλάξει.

Η Σάνον Ντόχερτι δούλευε στο reboot της τηλεοπτικής σειράς που την έκανε γνωστή σε όλον τον κόσμο, το Beverly Hills 90210, όταν διαγνώστηκε με επιστροφή του καρκίνου στο στήθος.

Η πρώτη εμφάνιση είχε γίνει το 2015. Ήταν σε ύφεση για κάποια χρόνια και το 2019 επέστρεψε. Στις εξετάσεις που έκανε η Ντόχερτι, έμαθε πως είχε προχωρήσει στο τέταρτο στάδιο.

Δεν είπε τίποτα σε κανέναν μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Μετά εξήγησε ότι «οι άνθρωποι που έχουμε καρκίνο σε αυτό το στάδιο μπορούμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Η ζωή μας δεν τελειώνει τη στιγμή που λάβουμε αυτή τη διάγνωση».

Τον περασμένο Ιούνιο η 52χρονη ηθοποιός ενημέρωσε πως ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλο της. Υποβλήθηκε και σε σχετική επέμβαση. Μέχρι το Νοέμβριο ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στα οστά της.

Πριν λίγες ώρες αποκάλυψε πως ζει ένα ‘θαύμα’

Το νέο πλάνο θεραπείας που ακολουθεί -και για το οποίο δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες-, έχει θετικά αποτελέσματα!

Όπως είπε κατά την παρουσία της στο podcast του ογκολόγου Δρ. Amin Mirhadi, με τίτλο Let’s Be Informative «μετά από τέσσερις θεραπείες, δεν είχαμε δει κάποια πραγματική διαφορά και όλοι πρότειναν να αλλάξουμε πλάνο. Εγώ ήμουν αυτή που αποφάσισα να συνεχίσουμε τις εγχύσεις. Μετά την έβδομη θεραπεία, έσπασε ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός.

Ήταν το αποτέλεσμα στο οποίο ήλπιζα. Για αυτό και το αποκαλώ ‘θαύμα’. Για εμένα αυτό ακριβώς είναι τώρα. Έριξα μια ζαριά και είπα ‘ας συνεχίσουμε’.

«Ίσως να πρόκειται και για παρέμβαση του Θεού που αποφάσισε να μου δώσει ένα τάιμ άουτ από όσα έχω περάσει. Κάποιες φορές αναζητούμε θαύματα σε όλα τα λάθος μέρη, ενώ είναι μπροστά στο πρόσωπο μας».

Έχω δώσει μερικούς τεράστιους προσωπικούς αγώνες και άλλους πολύ μεγάλους για την υγεία μου. Επίσης, έχω βιώσει στενοχώρια και πόνο. Παρά τα όσα περνώ, τις προάλλες διαπίστωσα πως νομίζω ότι ζω την πιο ευτυχισμένη εκδοχή του εαυτού μου».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα