Η Selena Gomez στο απόλυτο body positivity κολάζ – “Δεν θα φαίνομαι ποτέ ξανά έτσι, αλλά είναι οκ”

Διαβάζεται σε 2'
Selena Gomez
Selena Gomez AP Photo/Chris Pizzello

Η Selena Gomez αποδέχεται τις αλλαγές στο σώμα της, γι’ αυτό και μοιράστηκε το πώς ήταν πριν και πώς είναι τώρα με ένα δυνατό body positivity μήνυμα.

Δύο εικόνες με διαφορά μερικών ετών, αλλά με την ίδια αντίληψη για το σώμα τις και τις αλλαγές που αυτό παρουσιάζει με την πάροδο του χρόνου. Η Selena Gomez έστειλε το απόλυτο body positivity μήνυμα με ένα story και ένα κολάζ.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έδειξε το σώμα της σε δύο διαφορετικές εικόνες στο Instagram θέλοντας να καταδείξει πόσο έχει αλλάξει το σώμα της, χωρίς αυτό να αλλοιώνει την αποδοχή του εαυτού της.

“Σήμερα συνειδητοποίησα ότι δεν θα φαίνομαι ποτέ ξανά έτσι”, έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία της με μπικίνι από το 2013, όταν ήταν μόλις 21 ετών.

Η Selena Gomez σε μικρότερη ηλικία
Η Selena Gomez σε μικρότερη ηλικία Apollo/Zeus/Backgrid/Visualhellas.gr

Η 31χρονη πλέον ηθοποιός μοιράστηκε επίσης μια περσινή φωτογραφία της από το Μεξικό. “Δεν είμαι τέλεια, αλλά είμαι περήφανη που είμαι αυτή που είμαι… Μερικές φορές ξεχνάω ότι είναι εντάξει να είμαι εγώ“.

Παλιότερα, η Selena Gomez είχε απαντήσει σε body shamers του TikTok: “Ειλικρινά, δεν με νοιάζει το βάρος μου, γιατί οι άλλοι κάτι θα βρουν να πουν έτσι κι αλλιώς. Είσαι πολύ μικρόσωμη, είσαι πολύ γεμάτη, αυτό δεν σου χωράει κ.λπ. Είμαι τέλεια όπως είμαι. Το συμπέρασμα; Αντίο”.

Η Selena Gomez το 2023
Η Selena Gomez το 2023 Jordan Strauss/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα