Υρώ Μανέ: Η επική αντίδραση όταν τη ρώτησαν για τον… Μέγα Αλέξανδρο

Διαβάζεται σε 2'
Υρώ Μανέ
Υρώ Μανέ glomex

Η ερώτηση δημοσιογράφου για τον Μέγα Αλέξανδρο έπιασε εξαπίνης την Υρώ Μανέ, η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

Τις τελευταίες ημέρες, ένα από τα θέματα που απασχολεί την κοινή γνώμη και πρωτίστως το Υπουργείο Πολιτισμού, είναι το ντοκιμαντέρ του Netflix που πραγματεύεται τη ζωή του Μεγάλου Αλέξανδρου καθώς σύμφωνα με τη Λίνα Μενδώνη, βρίθει ιστορικών ανακριβειών που το καθιστούν “εξαιρετικά κακής ποιότητας μυθοπλασία”. Μία όμως δεν απασχολεί σίγουρα και αυτή είναι η Υρώ Μανέ.

Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Έκτο Πάτωμα” στην οποία πρωταγωνιστεί, πραγματοποίησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους αναφορικά με τον ρόλο που υποδύεται στο έργο και ενώ κυλούσαν όλα ομαλά, μία ρεπόρτερ έκανε την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου.

“Έχετε δει το έργο με τον Μ. Αλέξανδρο; Πιστεύετε ότι αυτά είναι ιστορικά τα γεγονότα;”, ρώτησε η δημοσιογράφος την Υρώ Μανέ, η οποία δεν έκρυψε την έκπληξή της στο άκουσμα της ερώτησης.

Συγγνώμη, αυτό που λέτε τώρα πού κολλάει; Με συγχωρείτε πολύ δεν το κατάλαβα“, απάντησε η Υρώ Μανέ με τη ρεπόρτερ να συνεχίζει λέγοντας πως θα ήθελε τη γνώμη της ως ηθοποιός.

Η κατάσταση έγινε ακόμα πιο άβολη, με την Υρώ Μανέ να της απευθύνεται λέγοντας: “Συγγνώμη; Ξανά παρακαλώ. Με συγχωρείτε, δεν κατάλαβα την ερώτησή σας. Να σχολιάσω… τι σχέση έχει με το ‘Έκτο Πάτωμα’ ο Μέγας Αλέξανδρος;”.

“Κατ’ αρχάς δεν το έχω δει γιατί δεν έχω χρόνο και είμαι μεταξύ προβών και γυρισμάτων, αλλά αυτό που μου λέτε με πιάνει εξαπίνης γιατί νομίζω ότι λέγαμε κάτι άλλο“, απάντησε κλείνοντας η Υρώ Μανέ.

Δείτε το απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα