Καλομοίρα: Γιατί νόμιζε ότι θα της γίνει ξανά πρόταση για τη Eurovision

Διαβάζεται σε 2'
Καλομοίρα
Καλομοίρα glomex

Για το κεφάλαιο Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι και την προσωπική της ζωή μίλησε η Καλομοίρα σε μία εφ’ όλης της ύλης συνεντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Καλομοίρα βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (20/03) στο “The 2Night Show” του ΑΝΤ1 και μιας και βρισκόμαστε ήδη σε ρυθμούς Eurovision, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο κεφάλαιο αυτό της ζωής της, που όπως φάνηκε, θέλει να ανοίξει ξανά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θύμισε στους τηλεθεατές τη συμμετοχή της Καλομοίρας στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού το 2008, με την τραγουδίστρια να εκφράζει ένα μικρό παράπονο από την ΕΡΤ, καθώς όλα αυτά τα χρόνια νόμιζε πως θα της γινόταν ξανά πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Η γνωστή pop τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία να πάει ξανά στη Eurovision εξηγώντας πως “πήγε η Παπαρίζου, πήγε ο Σάκης, πήραμε την ίδια θέση και είχα πει ότι σίγουρα θα μου γίνει η πρόταση, όχι γιατί είμαι καλή, αλλά επειδή πήραμε όλοι την τρίτη θέση και πήγαν και οι δύο ξανά“.

Καλομοίρα: “Ηρεμήστε όλοι με τη Σάττι και το ‘Ζάρι'”

Η Καλομοίρα σχολίασε και τη φετινή επιλογή της ΕΡΤ, που δεν είναι άλλη από τη Μαρίνα Σάττι, η οποία έχει καταφέρει με το τραγούδι “Ζάρι” να διχάσει την Ελλάδα, με τους μισούς να αποθεώνουν το κομμάτι και τους υπόλοιπους να κάνουν λόγο για… τραγωδία.

Αφού ευχήθηκε στη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στη Eurovision “καλή επιτυχία” η Καλομοίρα ζήτησε από όλους να… ηρεμήσουν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “η Μαρίνα κάνει κάτι διαφορετικό. Το τραγούδι είναι πολύ καλό, έχει λίγο ελληνικό, λίγο οριένταλ και πιστεύω ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός που είναι μύθος για μένα, θα το πάρει, γιατί είναι τηλεοπτικό show, και θα το πάει στο φεγγάρι!”.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα