“Καταπέλτης” η Καινούργιου για Μικρούτσικο: “Με αδίκησε πολύ”

Διαβάζεται σε 2'
Η Κατερίνα Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου Screenshot/Glomex

Το παράπονο της Κατερίνας Καινούργιου για τη συμπεριφορά και την αποχώρηση του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, η οποία απάντησε για την αποχώρηση του Ανδρέα  Μικρούτσικου από το πάνελ της εκπομπής το τελευταίο διάστημα, ενώ “έριξε” για ακόμη μία φορά τα βέλη της κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Στην ερώτηση αν άλλαξε το κλίμα στην εκπομπή μετά την φυγή του Μικρούτσικου, η Καινούργιου απάντησε πως «δεν θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπώ ως άνθρωπο τον Ανδρέα. Από ‘κει και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε, θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Και συνέχισε λέγοντας: «νομίζω και ο ίδιος ίσως να έχει καταλάβει κάποια πράγματα. Αν αυτή ήταν η αλήθεια του, θα προτιμούσα να με είχε πάρει ένα τηλέφωνο και να μου τα είχε πει ο ίδιος. Καθημερινά με έβλεπε στην εκπομπή. Θα μπορούσε να με πάρει στην άκρη και να μου πει τι τον ενοχλεί».

Είπε πάντως πως δεν έχουν μιλήσει μετά την αποχώρησή του.

Σε ό,τι αφορά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, είπε πως «όταν ένας άνθρωπος έχει πει αυτά τα πράγματα και έχει υπονοήσει πράγματα για μένα, δεν θέλω να έχω καμία επαφή με τέτοιους ανθρώπους που δεν έχω σε υπόληψη και δεν εκτιμώ. Έχω μάθει να ελίσσομαι τελείως διαφορετικά. Να είναι καλά το παιδί, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει, καλά κάνει και μένει πιστός σε κάποια πράγματα που πιστεύει και πρεσβεύει… αλλά μέχρι εκεί»,

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα