Κατερίνα Καινούργιου: Επέστρεψε μετά την ξαφνική αποχώρησή της – Τι είπε για την υγεία της

Διαβάζεται σε 3'
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου Glomex/Alpha

Αποχώρησε εκτάκτως από το πλατό για το νοσοκομείο η Κατερίνα Καινούργιου χθες. Τι είπε στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της.

Επέστρεψε στην εκπομπή “Super Katerina” η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης (06/02), μετά από την ξαφνική αποχώρησή της από το πλατό την προηγούμενη μέρα.

Η  γνωστή παρουσιάστρια εξέφρασε την έντονη αδιαθεσία της χθες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής. “Θα σηκωθώ… συγγνώμη, δεν νιώθω καλά, έχω βάλει τη σόμπα εδώ. Δεν ξέρω παιδιά, έχω τάση προς έμετο, δεν νιώθω καθόλου καλά” είπε αρχικά.

Επειδή δεν νιώθω καθόλου καλά, θα χρειαστεί να πάω μέχρι το νοσοκομείο να κάνω έναν τυπικό έλεγχο. Δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό. Αφήνω τα παιδιά εδώ να συνεχίσουν, ευχαριστώ πάρα πολύ” ανέφερε στη συνέχεια και αποχώρησε.

Το πρωί της Τρίτης (05/02) η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε κανονικά στην εκπομπή του Alpha και στην έναρξη είπε:

“Καλημέρα, καλή σας αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματά σας. Δόξα τω Θεώ όλα είναι καλά. Απλώς καμιά φορά όταν το σώμα μας προειδοποιεί με έντονους πόνους, καλό είναι να μην το αφήνουμε έτσι, να πηγαίνουμε να το ψάχνουμε, να κάνουμε τις εξετάσεις μας, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι κάτι χειρότερο”.

Και πρόσθεσε: “Να πούμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα είναι μαζί μας. Έχει μια ίωση, περαστικά. Μιλήσαμε χθες, μου λέει “τι έγινε; μας ξεκάνατε;”. Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά”.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Γρηγόρης Γκουντάρας για την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου

Νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Happy Day” που προηγείται του “Super Katerina”:

“Θέλω να πω για την Κατερίνα, χθες σας ανησύχησε και μας ανησύχησε. Το να φεύγεις κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής σου από τον αέρα, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν ήταν πολύ καλά, το είπε κιόλας. Μιλήσαμε και χθες, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια σειρά από εξετάσεις. Τελικά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Ήταν ένα θέμα που αν η ίδια επιλέξει, θα το πει. Πάντως σήμερα είναι αρκετά καλύτερα, ξεκουράστηκε. Την καθησύχασαν και οι γιατροί και θα βγει κανονικά η εκπομπή. Μιλήσαμε τώρα, είναι καθ’ οδόν για το κανάλι. Περαστικά και σιδερένια”.

Το βράδυ της Δευτέρας (05/02) ο συνεργάτης της Γρηγόρης Γκουντάρας είχε καθησυχάσει τους θαυμαστές της παρουσιάστριας και τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, είχε γράψει: “Και επειδή δεν έχετε σταματήσει να με ρωτάτε για την Κατερίνα να σας πω πως είναι όλα καλά και πως σας περιμένουμε στις 10:00 στην Super Katerina”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα