Κατερίνα Παπουτσάκη: Το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Πιλαφά και οι ερωτήσεις των γιων της

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Παπουτσάκη
Κατερίνα Παπουτσάκη THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για το πώς βίωσε τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Πιλαφά, την αντίδραση των γιων της και τα λάθη που προσπαθεί να μην κάνει με τα παιδιά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (05/02) η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, φανερά ανανεωμένη, μίλησε για το δύσκολο 2023 και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της, αλλά και το αισιόδοξο 2024, που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για εκείνη.

Αναφέρθηκε στο πώς βίωσε τον χωρισμό από τον Παναγιώτη Πιλαφά, την αντίδραση των γιων της, καθώς και τα λάθη που προσπαθεί να μην κάνει με τα παιδιά της, ούσα, η ίδια, παιδί χωρισμένων γονιών.

“To 2023 ήταν δύσκολο, αλλά εντάξει. Χώρισα μετά από 10-11 χρόνια. Δεν έχει σημασία αν χωρίζεις παντρεμένος ή όχι, αλλά αν έχεις παιδιά το κάνει πιο σύνθετο. Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός για τα παιδιά. Είναι μια νέα κατάσταση, όλοι προσαρμοζόμαστε. Το δουλεύουμε, είμαι από πάνω στο πώς το αντιλαμβάνονται. Κυρίως ο Μάξιμος που είναι μεγαλύτερος. Ο Κίμωνας είναι 4,5 χρονών. Ζητήσαμε βοήθεια από ψυχολόγο, είμαι συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία. Και ο Μάξιμος πηγαίνει” είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

“Το σκέφτεσαι δύο και τρεις φορές όταν έχεις παιδιά. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να μείνω στον γάμο μου λόγω των παιδιών. Είμαι παιδί χωρισμένων γονιών. Χώρισαν όταν ήμουν 6-7 χρονών και τα λάθη που έχω ζήσει είναι αυτά που προσπαθώ να μην αναπαράγω, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου. Πρέπει να υπάρχει καλή σχέση στους γονείς, δεν πρέπει τα παιδιά να αντιλαμβάνονται τον “πόλεμο”. Χρειάζεται να υπάρχει ειρήνη αλλά ταυτόχρονα και αλήθεια. Όλο αυτό είναι ένας δύσκολος συνδυασμός” δήλωσε, επίσης, η γνωστή ηθοποιός.

Αναφορικά με το εάν τα παιδιά της την ρωτάνε για το διαζύγιο, είπε: “Πολύ συχνά με ρωτάει ο Μάξιμος γιατί χωρίσαμε. Ο μικρός όχι. Οι γιορτές ήταν ένα trigger σημείο. Αισθανόταν περίεργα που δεν ήταν και με τους δυο γονείς του μαζί. Κάνει κύματα όλο αυτό μέσα του, ηρεμεί και κάτι το ξυπνάει”.

“Υπήρξε ένα διάστημα “πένθους” μετά τον χωρισμό” σημείωσε, επίσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα