Kim Kardashian: Το μακροβούτι στα ρηχά που έγινε viral και σχολιάστηκε

Διαβάζεται σε 2'
Kim Kardashian
Kim Kardashian Instagram@kimkardashian

Η τελευταία ανάρτηση της Kim Kardashian σχολιάστηκε έντονα και δεν έφταιγε το μικροσκοπικό μπικίνι και οι πόζες στα καταγάλανα νερά.

Κάθε κίνηση της Kim Kardashian σχολιάζεται από θαυμαστές και μη και η τελευταία της ανάρτηση από τις διακοπές της στα νησιά Turks & Caicos δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η διάσημη influencer μοιράστηκε μία σειρά από φωτογραφίες της στα καταγάλανα νερά μίας εξωτικής παραλίας φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, ωστόσο ένα από αυτά τα στιγμιότυπα έγινε αντικείμενο συζήτησης.

Συγκεκριμένα, η Kim Kardashian φαίνεται να κάνει μακροβούτι ενώ βρίσκεται ακόμα στα ρηχά και το νερό φτάνει μόνο μέχρι το γόνατό της.

Το εντυπωσιακό στιγμιότυπο προκάλεσε αμέσως ανησυχία – και πολλά αστεία – από τους θαυμαστές, με έναν από τους ακολούθους της να ρωτάει: “Γιατί βουτάει σε νερό μέχρι το γόνατο;“.

Χτύπησες το κεφάλι σου όταν βούτηξες;” αναρωτήθηκε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος ακόλουθος πρόσθεσε: “Πού βουτάς;“.

Άλλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο carousel post για να διακωμωδήσουν τη viral στιγμή της από το 2011, κατά την οποία έκλαιγε επειδή έχασε ένα σκουλαρίκι αξίας 75.000 δολαρίων στον ωκεανό, ενώ έκανε διακοπές στην Μπόρα Μπόρα.

“Ελπίζω να μην έχασες πάλι τα σκουλαρίκια σου…”, σχολίασε ένας θαυμαστής κάτω από την ανάρτησή της για να γράψει ένας άλλος με χιουμοριστική διάθεση: “Το σκουλαρίκι σου είναι εντάξει;”.

Η ανάρτηση της Kim Kardashian:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα