Madonna: Έδινε συναυλία στο Τορόντο και χαιρέτισε τους fans της Βοστώνης

Διαβάζεται σε 2'
Madonna
Η Madonna στην περιοδεία της Celebration Tour Backgrid/Visualhellas.gr

Η Madonna συνεχίζει την περιοδεία της “Celebration Tour” σε όλο τον κόσμο, όμως μπερδεύτηκε και για λίγο ξέχασε σε ποια πόλη βρίσκεται.

Κάπως άβολα ξεκίνησε η συναυλία της Μαντόνα (Madonna) στο Τορόντο του Καναδά αφήνοντας τους θαυμαστές της ελαφρώς απογοητευμένους.

Η 65χρονη βασίλισσα της pop βρέθηκε στο Τορόντο, στο πλαίσιο της περιοδείας της “Celebration Tour” και πραγματοποίησε δύο συναυλίες στην Scotiabank Arena. Ως είθισται, οι καλλιτέχνες ευχαριστούν το κοινό και χαιρετούν από το stage την πόλη που τους φιλοξενεί, όμως η Μαντόνα φάνηκε να μπερδεύει τις πόλεις και ξέχασε για λίγο πού βρισκόταν.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας της την Παρασκευή (12/01) η Μαντόνα χαιρέτησε το κοινό λέγοντας “Γεια σου Βοστώνη“, πριν διορθώσει αμέσως το λάθος της, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη.

Είστε θυμωμένοι μαζί μου επειδή είπα ‘γεια σου, Βοστώνη!‘;”, ρώτησε η τραγουδίστρια το πλήθος, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κατέγραψε θαυμαστής της που παρακολουθούσε τη συναυλία και δημοσίευσε στο TikTok.

Λυπάμαι. Τι είδους μ@@@@α είναι αυτή; Είναι σαν να λέγατε εσείς ‘Η Lady Gaga παίζει απόψε!‘. Δεν θα μου άρεσε αυτό. Εννοώ, ξέρετε, δεν έχω τίποτα εναντίον της Lady Gaga. Τη λατρεύω. Την αγαπώ! Αγαπώ οποιονδήποτε είναι πιο κοντός από εμένα” είπε με χιουμοριστική διάθεση η Μαντόνα.

Δείτε το βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι πιθανόν η Μαντόνα να μπέρδεψε τις τοποθεσίες εν τη ρύμη του λόγου της, καθώς οι δύο τελευταίες εμφανίσεις της πραγματοποιήθηκαν στο TD Garden της Βοστώνης στις ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα