Μαράια Κάρεϊ: Της έκανε μήνυση η αδερφή της – “Με ταπείνωσε και με ντρόπιασε”

Μαράια Κάρεϊ: Της έκανε μήνυση η αδερφή της – “Με ταπείνωσε και με ντρόπιασε”
H Μαράια Κάρεϊ Instagram (mariahcarey)

Για την "άκαρδη, κακιά, εκδικητική και εντελώς περιττή δημόσια ταπείνωση" η Άλισον Κάρεϊ ζητάει από τη διάσημη αδερφή της χρηματική αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομυρίων ευρώ.

Μήνυση εναντίον της διάσημης αδερφής της κατέθεσε η Άλισον Κάρεϊ διεκδικώντας 1,2 εκατομμύρια δολάρια για την “απέραντη συναισθηματική θλίψη” που της προκάλεσαν αυτά που έγραψε στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ στο νέο της βιβλίο “The Meaning of Mariah Carey” μίλησε ανοιχτά για τα παιδικά της τραύματα, τα οποία και αποδίδει στα μεγαλύτερα αδέρφια της. Μεταξύ άλλων, επιρρίπτει ευθύνες στην αδερφή της Allison για ένα τραγικό συμβάν, το οποίο βίωσε σε ηλικία μόλις 12 ετών.

Μεταξύ άλλων, η μιλάει για την κακοποίηση που υπέστη από την αδερφή της σαν παιδί, τονίζοντας πως πάντα ένιωθε outsider της οικογένειας. “Ήμουν μόλις 12 ετών, όταν η αδερφή μου με νάρκωσε με valium, μου προσέφερε κοκαΐνη, με τραυμάτισε με εγκαύματα τρίτου βαθμού και αποπειράθηκε να με πουλήσει σε σωματέμπορα”, είχε εξομολογηθεί.

Η Άλισον αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς αναφέροντας πως η Μαράια δεν παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία για τα όσα είπε. Ακόμα τόνισε ότι οι διηγήσεις της είχαν μοναδικό σκοπό να την “ταπεινώσει και να την ντροπιάσει”.

Για την “άκαρδη, κακιά, εκδικητική και εντελώς περιττή δημόσια ταπείνωση” ζητάει χρηματική αποζημίωση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα