Μαρία Μπακοδήμου: Πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία διαγνώστηκα με ένα επικίνδυνο αυτοάνοσο

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Μπακοδήμου
Μαρία Μπακοδήμου glomex

Μία εξομολόγηση για τα προβλήματα και θέματα υγείας που αντιμετώπισε και κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα, έκανε στον αέρα της εκπομπής της η Μαρία Μπακοδήμου.

Κομμάτια από μία δύσκολη διαδρομή, σε μία κακή περίοδο για τη ζωή της μοιράστηκε η Μαρία Μπακοδήμου, μιλώντας πρώτη φορά για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και κανείς δεν γνώριζε.

Με αφορμή το νέο της εγχείρημα, το podcast που τιτλοφορείται με το όνομά της βρίσκεται ήδη στον “αέρα” η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, εξήγησε πως ο λόγος που επέλεξε να κάνει κάτι τέτοιο, είναι επειδή, όπως είπε, “ήθελα να ανοίξω την καρδιά μου, ήθελα να δείξω ότι έχω περάσει και εγώ δυσκολίες και όλοι περνάμε, γιατί ο καθένας που το περνάει νιώθει ότι έχει την ευθύνη και δεν το λέει γιατί αισθάνεται ένοχος απέναντι στον εαυτό του και το κρύβει”.

Στην εκπομπή “Γεια Σου” της Κυριακής (10/03) προβλήθηκε ένα απόσπασμα από όσα μοιράστηκε στο podcast της, μεταξύ αυτών και η εξομολόγηση της παρουσιάστριας για το αυτοάνοσο που παρουσίασε αλλά και τις κρίσεις πανικού.

“Κάποια χρόνια πίσω στη ζωή μου, έγιναν πολλές και σημαντικές αλλαγές. Πολλές φορές ένιωθα ότι αν δεν ουρλιάξω θα τρελαθώ. Εκείνη την περίοδο, γνώρισα και τις κρίσεις πανικού. Η πρώτη με βρήκε στο αυτοκίνητο. Οδηγούσα και ένιωθα ένα πόνο στο στήθος και τρομερή αδυναμία να ανασάνω. Τότε, ήταν απόλυτα σαφές ότι ήταν μία φάση μεγάλης κρίσης. Αλλά αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις”, είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που παρουσίασε, “όταν πολύ γρήγορα και εντελώς τυχαία διαγνώστηκε με ένα αυτοάνοσο αρκετά επικίνδυνο. Μου άλλαξε τη ζωή. Με έβαλε σε άλλη διαδρομή και με έκανε καλύτερη. Στην αρχή της διάγνωσης του αυτοάνοσου, θύμωσα πολύ με τον εαυτό μου. Και έκανα αυτό που ήξερα να κάνω καλά και πάντα. Άρχισα να τον δικάζω. Γιατί τόσο πολύ φοβόμουν να βάλω όρια στους ανθρώπους που αγαπούσα”.

Μαρία Μπακοδήμου: Δείτε όσα είπε

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα