Μαρία Κορινθίου: Ανάρτηση όλο νόημα για την αποχώρησή της από το “Πρωινό” του Λιάγκα

Μαρία Κορινθίου: Ανάρτηση όλο νόημα για την αποχώρησή της από το “Πρωινό” του Λιάγκα
Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Κορινθίου glomex - ant1

Η Μαρία Κορινθίου δίνει τη δική της απάντηση για τη λύση του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1.

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 και το “Πρωινό” του Γιώργου Λιάγκα έκανε η Μαρία Κορινθίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός ανέφερε ότι υπήρχαν ορισμένα θέματα που βάραιναν την συνεργασία τους και αποφασίστηκε να υπάρξει κοινή λύση του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1.

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζεται με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων. Όλα καλά και ευλογημένα! Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι. Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.

Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα. Αποχαιρετώ με αγάπη τον ΑΝΤ1 και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι…. Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! Εις στο επανιδείν» έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα