Νόνη Δούνια: “Για εκείνο το βίντεο κλιπ είχα πάρει 150.000 δραχμές, ήμουν 19 χρονών”

Διαβάζεται σε 3'
Νόνη Δούνια
Νόνη Δούνια THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Για την πολιτική της καριέρα, το modeling και τον γάμο της μίλησε η Νόνη Δούνια, ενώ θυμήθηκε το πρώτο βίντεο κλιπ στο οποίο είχε παίξει.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (16/04) η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για την καριέρα της στο modeling, για τις βουλευτικές εκλογές του 2023 όπου δεν επανεξελέγη και για τον σύζυγό της.

“Έχουμε ένα group που μιλάμε με την Ρέα Τουτουνζή, την Κάλλι Τσιλίδου, την Αντζελα Ευριπίδη, την Εύη Αδάμ, την Μάνια Ντέλλου και την Κορίνα Στεργιάδου. Καμία δεν έλυσε το πρόβλημα της ζωής της με το modeling. Η Ελλάδα είναι μία πολύ περιορισμένη αγορά. Εγώ το 2004 σταμάτησα να δουλεύω ως μοντέλο και έκανα αποκλειστικά τηλεόραση. Σταμάτησα στο peak μου. Όταν ήμουν στην κορυφή, είπα: τέρμα” είπε για την ενασχόλησή της με τη μόδα.

Για τη μη επανεκλογή της, η Νόνη Δούνια ανέφερε: Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου. Όχι για το αποτέλεσμα, γιατί το αποτέλεσμα είναι καλό, έχω αυξήσει το κοινό μου. Στεναχωρήθηκα για τους ανθρώπους που δεν ήταν δίπλα μου. Στις δύσκολες στιγμές μου, υπήρχαν πάντα ξεκαθαρίσματα. Έχω κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα για το ποιοι είναι φίλοι σου και το ποιος σε νοιάζεται. Ήμουν πολύ συγκινημένη ευχάριστα γιατί αυτοί που ήταν δίπλα μου δεν ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν”.

Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές. Θα λείπω από το σπίτι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή αν βγω. Είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για τον οποιονδήποτε, είναι αναβάθμιση. Μπορείς να προσφέρεις με τον τρόπο σου”, πρόσθεσε για την πολιτική της πορεία.

Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο θυμήθηκε που είχε παίξει στο βίντεο κλιπ “Φυλακισμένος στη ματιά σου” του Τζων Τίκη. “Ήταν το πρώτο μου. Με είχε βρει σε ένα σεμινάριο που με πήγε η μητέρα μου για μοντέλα. Με πήρε όπως ήμουν, με τα ρούχα που φορούσα, άβαφη. Ήμουν 19 χρονών, πήρα 150.000 δραχμές. Ο πατέρας μου το βρήκε εξωπραγματικό, ότι εγώ για κάποιες ώρες δουλειάς θα πάρω ένα τρελό ποσό, γιατί αυτός ήταν ο βασικός μισθός της εποχής”.

Εδώ το βίντεο κλιπ:

Όσο για τον σύζυγό της, είπε:Είμαι παντρεμένη από το 2004, αλλά σε σχέση είμαστε 22 χρόνια. Θέλει ο σύζυγός μου να κάνουμε ανανέωση γάμου, αλλά εγώ δεν θέλω. Θέλει να κάνουμε ένα πάρτι όπως τους είχαμε καλέσει τότε, ζευγαρωμένους όπως ήταν τότε, αλλά δεν γίνεται αυτό. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ γάμο. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελα να βάλω νυφικό. Αυτό γεννήθηκε γνωρίζοντας αυτόν τον άνθρωπο. Αυτός που το ενέπνευσε. Δεν είναι ότι ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο ή ήρθε η σωστή ηλικία. Ήμουν χορτασμένη με τα νυφικά λόγω δουλειάς. Στα σχέδιά μου υπήρχε ότι θα ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά χωρίς να υπάρχει πίεση”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα