Ο Αρναούτογλου ζήτησε τον λόγο από τον Μουζουράκη, επειδή δεν τον κάλεσε στον γάμο του

Διαβάζεται σε 2'
Πάνος Μουζουράκης - Γρηγόρης Αρναούτογλου
Πάνος Μουζουράκης - Γρηγόρης Αρναούτογλου THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε ένα παράπονο on air στον Πάνο Μουζουράκη. Ο χιουμοριστικός και λίγο… άβολος διάλογος που ακολούθησε.

Στο πλατό του “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/05) ο Πάνος Μουζουράκης, ως ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον καλλιτέχνη να μιλά για τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη και τον ερχομό της κόρης τους.

Ωστόσο, κατά την έναρξη της εκπομπής, ο παρουσιαστής επέλεξε να καλωσορίσει κάπως αλλιώς τον guest του, καθώς με το “καλησπέρα σας” εξέφρασε ένα παράπονό του προς τον γνωστό τραγουδιστή, κάνοντας το κλίμα λίγο αμήχανο.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στον Πάνο Μουζουράκη πως στεναχωρήθηκε που δεν τον κάλεσε στον γάμο του.

“Ο Γιάννης από την μπάντα δεν ήρθε στον γάμο σου να παίξει μουσική και ο φίλος σου ο Γρηγόρης, που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά, δεν ήρθε στον γάμο σου γιατί δεν τον κάλεσες. Μήπως λοιπόν ο Γιάννης δεν ήρθε να παίξει γιατί δεν κάλεσες τον φίλο σου, τον Γρηγόρη; Και ρωτάω, ήταν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο;” είπε, χαρακτηριστικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο καλλιτέχνης απάντησε με χιούμορ “500 στενοί φίλοι” και περνώντας στην αντεπίθεση, ρώτησε: “Μήπως, όμως, επειδή παρεξηγήθηκες, έβαλες άλλους να με πάρουν να με καλέσουν στην εκπομπή σου και δεν με πήρες τηλέφωνο εσύ ο ίδιος, φίλε;”.

Θα σου πω την αλήθεια, στεναχωρήθηκα. Αλήθεια στο λέω, στεναχωρήθηκα. Αλήθεια. Ενώ χάρηκα πολύ που σε είδα ευτυχισμένο, ξέρω ότι θα έπρεπε να καλέσεις πολύ κόσμο, αλλά εγώ λέω “με τον Πάνο, ρε παιδάκι μου… γιατί ρε Πάνο;”. Δηλαδή, μου έμεινε παράπονο. Κι έτσι είπα στον Γιάννη, “μην κάνετε καμιά μαλ@@α και πάτε στον γάμο του. Γιατί πάνω απ’ όλα είναι η εκδίκηση μετράει” είπε στη συνέχεια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. “Εντάξει, δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε!” είπε αμέσως μετά.

Στη λήξη αυτού του παράξενου διαλόγου, ο Πάνος Μουζουράκης είπε: “Αφού το ανέφερες, να ζητήσω και από τον Κωνσταντίνο Ρήγο συγνώμη γιατί ούτε τον Κωνσταντίνο κάλεσα στον γάμο. Ξέρεις, από ένα σημείο και μετά δεν ελέγχεις εσύ τους καλεσμένους και είναι πιο γυναικεία δουλειά αυτή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα