Ο Έμινεμ ευχαρίστησε τον Ομπάμα για την απαγγελία του “Lose Yourself”

Ο Έμινεμ ευχαρίστησε τον Ομπάμα για την απαγγελία του “Lose Yourself”
shutterstock

Μόλις ο Eminem εντόπισε το βίντεο του πρώην προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, να απαγγέλει το "Lose Yourself" κοινοποίησε μία ιστορία στο Instagram για να μοιραστεί τα νέα με τα εκατομμύρια των ακολούθων του.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ομπάμα ξεκίνησε μια νέα σειρά στο Instagram στην οποία κάνει αναδρομή στην προεδρία του για να τη συνδέσει με τα απομνημονεύματά του με τίτλο «A Promised Land» που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

Σε βίντεο ο Μπαράκ Ομπάμα ανέφερε ότι στράφηκε στη χιπ χοπ προκειμένου να συγκεντρώνεται κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του για τη διεκδίκηση της προεδρίας των ΗΠΑ το 2008.

Ανέφερε επίσης τα δύο τραγούδια που τον ενέπνευσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας, «My 1st song» του Jay Z και το «Lose Yourself» του Eminem.

«Όποτε χρειαζόμουν κάποια έμπνευση για την προεδρική εκστρατεία, συχνά στρεφόμουν στη μουσική» .

Μόλις ο Eminem εντόπισε το βίντεο του Ομπάμα, το κοινοποίησε σε ιστορία του στο Instagram για μοιραστεί τα νέα με τα εκατομμύρια των ακολούθων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ράπερ από το Ντιτρόιτ κοινοποίησε το βίντεο στο Instagram με το emoji που συμβολίζει ευχαριστίες.

Τον Νοέμβριο το «Lose Yourself» ήταν στη λίστα των αγαπημένων τραγουδιών που δημοσιοποίησε στο Spotify ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, στο πλαίσιο προώθησης του βιβλίου του, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα