Ο Γκλέτσος αποκάλυψε το πιο τρελό ρουσφέτι που του έχουν ζητήσει

Διαβάζεται σε 2'
Απόστολος Γκλέτσος
Απόστολος Γκλέτσος Glomex/MEGA

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για το πιο τρελό ρουσφέτι που του ζήτησαν όσο ήταν δήμαρχος, ενώ αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις του για το “ψάρι που ψήνεται κι από τις δύο πλευρές”.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αναφέρθηκε, αρχικά, στο ενδεχόμενο να γίνει ξανά η θρυλική σειρά “Τμήμα Ηθών”.

“Χρειάζονται πολλά χρήματα για γίνει πλέον το “Τμήμα Ηθών”, το μπάτζετ δεν υπάρχει. Με στενοχωρεί, αλλά άμα είναι να βγει “τσουρούτικο”, καλύτερα να μη γίνει. Δεν ήμασταν εμείς οι πρωταγωνιστές στο “Τμήμα Ηθών”, αλλά το σενάριο” ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Μιλώντας για την πορεία του στην πολιτική, είπε: “Δεν είμαι πολιτικός, με την έννοια ότι βιοπορίζομαι από αυτό. Δεν είμαι σαν αυτούς που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο όλη τους τη ζωή. Το πιο περίεργο και τρελό ρουσφέτι που μου ζήτησαν όταν ήμουν δήμαρχος, ήταν μία νύφη, δηλαδή προξενιό. Ο γάμος πέτυχε. Προσπάθησαν να μου κάνουν και εμένα προξενιό στο παρελθόν. Μου είπαν ότι ήταν μια κοπέλα με περιουσία, που θέλει “να ξαναφτιάξει τη ζωή της””.

Όσο για το πρότυπο του “ματσό άντρα” που καθιέρωσε στην καλλιτεχνική καριέρα του, σημείωσε: “Το πρότυπο του “σκληρού αρσενικού” το καθιέρωσα, γιατί αυτό έλειπε, εγώ είδα το κενό. Με το ένστικτο το κατάλαβα, Τώρα πια δεν λειτουργώ με το ένστικτο. Δυστυχώς, όμως, γιατί το ένστικτό μου ήταν αλάθητο”.

Αναφορικά με παλαιότερες δηλώσεις του, ότι το “ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές”, είπε: “Δεν ήταν λάθος οι αποκαλύψεις αυτές. Εγώ είμαι ταγός, είμαι το κριάρι που μπαίνει μπροστά. Τι θα πει τώρα το κάθε τσ@@λι, ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα… Ότι “ο Γκλέτσος είναι αδ@@φή” ή ότι “ο Γκλέτσος τον πα@@ει”… Εγώ είμαι μπροστάρης, εγώ ήρθα για να διοικήσω. Εγώ ήθελα να το πω εκείνη τη στιγμή, επειδή υπήρχαν άνθρωποι που υπέφεραν και υπήρχε μια π ατμόσφαιρα,

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας του, δηλώνοντας: “Όταν προσβάλλεται η καρδιά, είναι κάτι που το κουβαλάς και πορεύεσαι με αυτό προσέχοντας. Σε ηλικία 35 ετών έκανα γυμναστική στο διάδρομο και ξύπνησα στο νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο θάνατος. Δεν τον φοβάμαι πια”.

Τέλος, σημείωσε: “Κάποια “καλά παιδιά” θεώρησαν ότι εάν εμπλεκόταν το όνομά μου σε υπόθεση σχετική με ουσίες θα με έπληττε στις εκλογές. Κάποιοι άνθρωποι έχουν μένος και κάποια στιγμή θα το πληρώσουν ακριβά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα