Ο λόγος που η Μαίρη Μηνά αποχώρησε από την παράσταση του Μπισμπίκη

Ο λόγος που η Μαίρη Μηνά αποχώρησε από την παράσταση του Μπισμπίκη
Μαίρη Μηνά papadakispress

Η Μαίρη Μηνά ανακοίνωσε την αποχώρηση της από την παράσταση "Ανθρωποι και Ποντίκια" που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης στον Τεχνοχώρο Cartel. Ο λόγος που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

Η Μαίρη Μηνά ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την παράσταση “Ανθρωποι και Ποντίκια” που σκηνοθετεί ο Βασίλης Μπισμπίκης στον Τεχνοχώρο Cartel και τη θέση της παίρνει η ηθοποιός Έρρικα Μπίγιου, που τη γνωρίσαμε από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του Star “Έρωτας με Διαφορά”.

Η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram αναφέρθηκε στον λόγο που την οδήγησε σε αυτή της την απόφαση.

“Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ο λόγος αποχώρησής μου από την παράσταση Άνθρωποι και ποντίκια οφείλετε σε βαρύ τραυματισμό που υπέστην, ο οποίος δυστυχώς καθιστά αδύνατη τη συνέχισή μου στην παράσταση. Γεια σας ποντικάκια μου αγαπημένα, σας αγαπώ, ευχαριστώ για όλα και σας χαιρετώ για τώρα Μαιρούλα”, έγραψε σε ένα Instastory η Μαίρη Μηνά.

Μαίρη Μηνά instagram

Ο ρατσισμός, το απατηλό όνειρο για μια μικρή ιδιοκτησία, η δύναμη της φιλίας, η σημασία της ελπίδας, τα ιδανικά της αφοσίωσης, της πίστης, της αυτοδιάθεσης και της αλληλεγγύης, είναι τα στοιχεία της διαχρονικότητας του αριστουργήματος του Τζον Στάινμπεκ.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Βασίλης Μπισμπίκης, Δημήτρης Δρόσος, Έρρικα Μπίγιου, Στέλιος Τυριακίδης, Μάνος Καζαμίας, Γιώργος Σιδέρης, Γιανμάζ Ερντάλ, Λευτέρης Αγουρίδας, Αγγέλα Πατσέλη, Μάρα Ζαλόνη και Ερατώ Αγγουράκη.

Συντελεστές: Δραματουργική επεξεργασία – Σκηνοθεσία: Βασίλης Μπισμπίκης/Ελεύθερη διασκευή: Βασίλης Μπισμπίκης/Σκηνικά-Κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη/Φωτισμοί: Λάμπρος Παπούλιας/Κινησιολογία: Αγγέλα Πατσέλη/Βοηθός Σκηνοθέτη: Ερατώ Αγγουράκη/Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή/Αφίσα: Παναγιώτης Μητσομπόνος/Υπεύθυνη Παραγωγής: Φαίη Τζήμα/Κατασκευή Σκηνικού: Ομάδα Cartel/

Ημέρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή/Ώρα έναρξης: 21.00/Διάρκεια: 2 ώρες και 15 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)/Εισιτήρια: 17 ευρώ γενική είσοδος, 12 ευρώ φοιτητικά και άνω των 65, 10 ευρώ ανέργων και ΑμεΑ./Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theater/festivalcartel/anthropoi-kai-pontikia/

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα