Οργισμένη Τούνη: Απαντά γιατί δεν βάφτισε τον γιο της σε εκκλησία – “Αυτό δεν σε κάνει Χριστιανό!”

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Τούνη στη βάφτιση του γιου της
Ιωάννα Τούνη στη βάφτιση του γιου της Instagram/@j.touni

Η Ιωάννα Τούνη εξηγεί για ποιον λόγο η βάφτιση του γιου της δεν πραγματοποιήθηκε σε εκκλησία. Δείτε την ανάρτησή της.

Τις απορίες των διαδικτυακών της ακολούθων στο Instagram, σχετικά με τη βάφτιση του γιου της, επιχείρησε να λύσει η γνωστή ινφλουένσερ, Ιωάννα Τούνη.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε η επιχειρηματίας ήταν γιατί επέλεξε να βαφτίσει τον γιο της σε κτήμα και όχι εκκλησία.

Υπενθυμίζεται ότι η βάφτιση πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη με το μωράκι τους να παίρνει το όνομα Πάρης. Νονοί του μωρού ήταν οι στενοί φίλοι του ζευγαριού Στέλλα Πάσσαρη και Γιώργος Μανίκας.

Στο μυστήριο, αλλά και στο μεγάλο πάρτι που ακολούθησε, παρευρέθηκαν φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους και αρκετοί επώνυμοι, όπως οι Νίκος Κουρκούλης, Κέλλυ Κελεκίδου, Στέλιος Χανταμπάκης, Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Νικηφόρος.

 

«Κανονικά το παιδί δεν θα έπρεπε να μπει σε εκκλησία στην βάφτιση για να ευλογηθεί;» ήταν η ερώτηση follower προς την Ιωάννα Τούνη, με την ίδια να απαντά αρκετά ενοχλημένη.

«Υπάρχει κάπου γραμμένο από τον Χριστό ή τους Αποστόλους ότι η βάφτιση πρέπει να γίνεται μέσα σε εκκλησία; Τα μυστήρια μπορούν να γίνουν οπουδήποτε. Από κτήματα και βουνά, σε ποτάμια, όπως έκανε ο Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής στον Ιορδάνη. Το να βαφτίσεις το παιδί σου σε ναό δεν το κάνει πιο φωτισμένο. Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι κουτσομπόλης και σκ@τόψυχος δεν σε κάνει Χριστιανό. Η ευλογία ξεκινά από μέσα μας» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

instagram @jtouni

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα