Πέθανε ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας – Είχε παίξει στον “Εραστή δυτικών προαστίων”

Διαβάζεται σε 2'
Αλέξανδρος Κομπόγιωργας
Αλέξανδρος Κομπόγιωργας ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ/PAPADAKIS PRESS

Πέθανε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, ο οποίος είχε γίνει ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του “Νίκου” στη σειρά “Εραστής δυτικών προαστίων”. Ήταν αδερφός της “Λίζας”.

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Κομπόγιωργας, σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η αιτία όπως και η ακριβής ημερομηνία του θανάτου του ηθοποιού, δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο Αλέξανδρος Κομπογιώργας σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών, ασχολούνταν με το θέατρο, ενώ στην τηλεόραση τον θυμόμαστε όλοι ως “Νίκο”. Ήταν ο μεγάλος αδερφός της “Λίζας”, της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, στην αγαπημένη σειρά “Εραστής Δυτικών προαστίων”, που προβλήθηκε στο MEGA τη σεζόν 2004-2005.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Βιοτεχνία Υαλικών (2017), Δον Κιχώτης (2020), Η χώρα των πελαργών…ένα παραμύθι της θάλασσας (2018), Ο απρόσκλητος επισκέπτης (2019).

Ο ίδιος, εκτός από ηθοποιός, υπήρξε ενδυματολόγος, σκηνογράφος και σκηνοθέτης.

Δείτε από το 21:00 και μετά:

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση της ηθοποιού Καλλιόπης Ευαγγελίδου στο Facebook, η οποία έγραψε:

“Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο”.

Ανάρτηση για τον χαμό του έκανε και η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά:

“Καλό ταξίδι αγαπημένε μου συμφοιτητή, συνάδελφε και φίλε. Καλό ταξίδι υπερταλαντούχο πλάσμα… Δεν ήξερα, δε σε αποχαιρέτησα… Χανόμασταν συχνά, αλλά δεν ανησυχούσα… Ήξερα ότι θα σε συναντούσα σε κάποια πορεία έξω από το υπουργείο Πολιτισμού… Ή ότι θα ερχόταν ο ένας μας να δει τη δουλειά του άλλου και να μου πεις φεύγοντας “σ’ αγαπώ ρε Νεκταράκι” Κι εγώ Αλέξανδρε, κι εγώ…”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα