Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Αγνώριστος στον νέο του ρόλο – Δείτε φωτογραφίες

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ: Αγνώριστος στον νέο του ρόλο – Δείτε φωτογραφίες
Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ Richard Shotwell/Invision/AP IMAGES

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν θυμίζει σε τίποτα τον πρωταγωνιστή των ταινιών "Iron Man". Η μεταμόρφωσή του για τις ανάγκες της νέας σειράς του HBO "The Sympathizer".

Μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του έχει κάνει ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Robert Downey Jr.) για τις ανάγκες του νέου του ρόλου στην πολυαναμενόμενη σειρά “The Sympathizer”.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς του HBO έχουν ήδη ξεκινήσει και ο πρωταγωνιστής των ταινιών “Iron Man” εθεάθη με αραιά κόκκινα σγουρά μαλλιά, ενώ το πρόσωπό του με την βοήθεια του μακιγιάζ έχει παραμορφωθεί τόσο πολύ που είναι αγνώριστος.

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες.

Η σειρά αποτελεί ένα κατασκοπευτικό θρίλερ που ακολουθεί τις δυσκολίες ενός Γάλλο-Βιετναμέζου κουμουνιστή κατασκόπου κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών του πολέμου του Βιετνάμ, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τον εξορισμό του στις ΗΠΑ.

Βασίζεται στο ομότιτλο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιέτ Ταν Νγκουιέν και ο ηθοποιός θα υποδυθεί “πέντε διαφορετικούς ρόλους”.

Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία πρεμιέρας του “The Sympathizer”.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, ο διάσημος ηθοποιός είχε αναρτήσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ζητούε από τους γιους του να τον βοηθήσουν να ξυρίσει το κεφάλι του.

“Τα πράγματα που κάνουμε για τη δουλειά μας… και τα παιδιά μας. Έτοιμο σετ #TheSympathizer, είχε γράψει στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα