Σάνεν Ντόχερτι: Συγκλονίζει για τη μάχη με τον καρκίνο – “Δεν θέλω να πεθάνω”

Διαβάζεται σε 1'
Σάνεν Ντόχερτι: Συγκλονίζει για τη μάχη με τον καρκίνο – “Δεν θέλω να πεθάνω”
FILE - In this Nov. 14, 2015 file photo, Shannen Doherty attends the 4th Annual Baby2Baby Gala in Culver City, Calif. Doherty is battling a recurrence of breast cancer that has progressed to stage four, telling fans “it's a bitter pill to swallow.” Doherty, 48, has been working on a reboot of "BH90210" and kept the diagnosis mostly secret. "People with stage four can work too. Our life doesn't end the minute we get that diagnosis. We still have some living to do," she said. (Photo by John Salangsang/Invision/AP, File) AP PHOTO John Salangsang

Συνταράσσουν τα λόγια της Σάνεν Ντόχερτι για τη μάχη της με τον καρκίνο, με την ίδια να δηλώνει ότι “δεν θέλει να πεθάνει”, αφού έχει ακόμη πολλά να δώσει.

Μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ζωής της διανύει η Σάνεν Ντόχερτι καθώς, όπως αποκάλυψε, ο καρκίνος πλέον έχει κάνει μετάσταση στα οστά της.

Παρά την κρισιμότητα της κατάστασης ωστόσο, η δημοφιλής ηθοποιός του “Beverly Hills, 90210” προσπαθεί να διατηρεί την αισιοδοξία της.

«Δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω – δεν έχω τελειώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο People.

Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Έκανε μαστεκτομή και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Τον Ιούνιο του 2023, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της. Της είχε αφαιρεθεί ένας όγκος στον εγκέφαλο μήνες νωρίτερα.

«Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα άφηνα τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και δεν θα ήμουν πια ο εαυτός μου. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα